Український Монреаль
-
Всіх вітаю 🙋🏼♀️ Пропоную на дому, треба переписувати текста у word , складного нічого немає, заробітна плата гарна . Плата також завжди вчасно, кому цікаво пишіть у особисті повідомлення я все розповім, усім гарного дня та настрою.
-
Доброго дня! Хто вчора або сьогодні їздив з Монреаля до Отави нормальна траса можна їхати або ні?
-
Ну там ще й на родичах можна одружуватись😂😂😂
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка може у кого була така ситуація: дитині 17 років, був ворк перміт до червня 2025 (строк дії паспорту). Отримали новий паспорт на 10 років і подалися на новий ворк перміт, заплатили 255 доларів, сьогодні прийшло рішення і дата нового перміту така сама: 22 червня 2025! Що робити в такому випадку? Дякую!
-
-
📢 КАСТИНГ – УКРАЇНОМОВНИЙ АКТОР 📢 🎬 Роль: Чоловік, 40 років 📍 Локація: Монреаль 📅 Зйомки: 15-16 березня 2025 💰 ОПЛАЧУЄТЬСЯ Шукаємо чоловіка середнього віку з сильним, суворим екранним образом для короткометражного фільму. Вільне володіння українською мовою – обов’язкове. Акторський досвід – перевага! 🔎 Доступне референсне фото. Для подачі заявки надішліть: 📸 Актуальні фото (headshots) 🎥 Коротке відео-знайомство (українською мовою) 🎭 Інформацію про акторський досвід (якщо є) 📩 Надсилайте заявки на: [email protected]
-
Тільки в мене паспорт взагалі був продовжений в Польщі, а ворк перміт на 3 роки
-
Був у такій самій ситуації. Подавав ще раз, з пояснювальним листом, типу: "Дякую що видали перміт на новий паспорт, але основною ціллю подачі було продовження строку дії, будь ласка, видайте його на три роки, чи який там дозволений строк дії" Не жартую, якщо хочете можу знайти, що саме там було. Ситуація була в березні, коли подача була безкоштовною. Вам скоріше за все доведеться ще раз заплатити
-
Ми подали на візу 16 січня 2024 р., як виявилось на візітор рекорд для дочки 7 років. Просто, людина помилилась, бо я питала потім. Коротше, ми чекали рік. Потім, тут у чаті мені дали посилання, я туди написала, за тиждень чи два прийшов рекод з тією самою датою, що дали по прильоту. Мені подовжили ВП на 6 місяців, я,тоді, як раз 6 місяців пробула в Канаді. Що це таке - хз.