Український Монреаль
-
То залежить від авіакомпанії. Я тричі літала різними і проблем не було. Але одного разу коли поверталась з Варшави до Парижу мав бути літак Лот… в мене рюкзак на кіло 15, а гейт перекрили з рамкою і вагами і кожного змушували знімати навіть сумки-пояси і складати на ваги. В якійсь момент утворився натовп і я просто обійшла довкола до входу. Майте на увазі що завжди є можливість вдягти якусь одежину з великими кишенями і скласти туди скільки влізе, а щє є лайфхак с дюті фрі, якщо придбати там щось за два євро то в їх пакет можна наскладати що хочеш.
-
Комусь помстилася, Діва?))
-
🌍 Работа без привязки к месту! 🌍 💰 Заработок от 700$ в месяц, с возможностью получать премии и учиться новому в процессе работы. 🏆 Мы ищем тебя, если: Тебе 15 лет или больше У тебя есть доступ к интернету и устройствам (компьютер, телефон) Ты готов учиться и развиваться Ты целеустремленный и не боишься новых задач 💡 📩 Напиши нам в Telegram: @Semirov_Alexandr
-
Добрий день. Air Transat перевіряють. І при реєстрації багажу, і при посадці можуть ще перевірити розмір сумки.