Український Монреаль
-
Монетами, аналог як у автоматі. Закидуєшь і все
-
vm.tiktok.com/ZMFNQLRPU/
-
Там євреї з Одеси. Їм байдуже звідки гроші йдуть
-
Слухайте, ну дивно виходить... По-перше не чув щоб вони закликали допомагати, по-друге за 11 років я бачив там всякі спасіба дєду за пабєду, і жодного разу не бачив українського прапора чи хоч якогось признаку підтримки Але я і не був там вже давненько, то може все змінилося 🤔 Не хотів вас зачепити якщо що))
-
Ми не рекламуємо пікніки чи заходи які організовані росіянами
-
Питання, напевно, скоріше до «старожилів» по типу @springmute, та @voyageur_errant Ось тут на карті прямо посеред Монреалю виділені декілька територій. З інфи в інеті я зрозумів що то: міста - анклави, які говорять на англійській мові. Але мені все ще не зрозуміло ось що: 1. На якій мові там вивіски, оголошення і тому інше? Бо вони ж де-юре хоч і не Монреаль але всерівно Квебек. Але англомовні. 2. Як їм так взагалі дозволили зробити? Бо це по-типу якби зараз Печерка відділилась і стала собі незалежним містом. Яке відношення до цих тереторій? 3. Ці території вважаються престижними для проживання, чи навпаки? 4. Працюють там також на на англ мові, чи таки на франц? Дякую тим, зто знайде хвильку часу на відповідь)
-
www.facebook.com/groups/877806405688116