Український Монреаль
-
Дослідження водія є?
-
В описі чату написано одне єдине правило
-
На склад за $20 на годину хочеш?
-
Як ті пташки задовбали
-
На вулиці і в хаті
-
Не розумію болгарську
-
Ну та нехай собі постять та допомогають (хоча що до допомоги великі сумніви). Кожен "харошій руzzкій" зламається на найпростішому українському питанні. От хоч би "чий Крим?". Тож та типу "допомога" від них тільки шкодить, тому що їхні імперіалістичні погляди нікуди не поділися насправді
-
я можу сказати про те що відбувається в Ізраїлі. багато постів у фб проти війни, багато хто розірвав відносини, навіть з родинами з СНГ. . також приймають участь в проукраїнських мітингах в Тель Авіві. допомагають як волонтери. але в той же час - "путін маладєц" також багато. рос тв працює кругом.
-
Добрий день,є такі хто жив в Германії роками чи декілька місяців а зараз в Канаді.Як ви бачите суспільство?Вже 4 місяця а як о той біженець в очах німців.В лікарні своїх пропускають,в трамваї руські баби кажуть дідам чого приїхали сюди Одесити,та на ебаї ось що пишуть.👇Заберіть наступного тижня - добре, тоді я зарезервую для вас шафу Я(Так, дякую, він мені потрібен, у мене немає шафи на кухні, але цей підходить для посуду та може дитині) через 4 дні я пишу ти можеш відповісти чи ні? Привіт. Чи можете ви сказати мені, в який день я маю забрати?👇 Так, Ірена, я можу відповісти! Але я вирішую коли, тому що в мене теж є діти і вони на першому місці! Я не хочу продавати тобі шафу, тому що ти брешеш і нахабний! Все найкраще. Не розуміючи мову вони вони цього не розуміють.Це для них українці брехливі)))))))))) Моєму чоловіку теж не відповідають ,хотів купити піаніно за 500 еврів ,спитав відправ відео клавіатури бо їхати далеко а він відповів на фото почуєш та побачиш. і в групі німецької теж саме зустрічається.