Український Монреаль
-
З чого зроблені знаки? Овен: чуйність Діви + вірність Козерога Телець: доброзичливість Близнюків + цілеспрямованість Стрільця Близнюки: креативність Лева + ініціативність Овна Рак: грубість Терезів + рішучість Скорпіона Лев: милосердя Діви + нетерплячість Скорпіона Діва: оптимізм Рака + впертість Овна Терези: прямолінійність Водолія + позитив Діви Скорпіон: щедрість Терезів + злопам'ятність Риб Стрілець: працездатність Близнюків + чесність Риб Козеріг: фантазія Тельця + закритість Водолія Водолій: умиротворення Рака + спокій Козерога Риби: роздратованість Овна + посидючість Лева
-
О в тебе собака є. Слухай ти іі страхувала?
-
Canadien tire, Amazon
-
Доброго дня !Може знає хтось де можна купити поштовий ящик?дякую !)
-
Шукаю роботу part -time ,на вечірню зміну з 18:00 ,пятниця,субота ,неділю повний день ,англійська середня
-
Ти шо не знав? Це ж Ролекс. Чи Роллс Ройс? Короче песіля звати як то по багатаму
-
Підкажіть будь ласка контакти перевізників меблів 👀
-
Перше речення - не питання
-
В якому сенсі?
-
Як ти це раніше мого пса не помітив? Він в цьому чаті частий гість. Не страхувала, страховки тут марні. Вони нічого не покривають, перевірено.
-
У мене знайома робила на свого ретривера страховку в дежардан, яка найдорожча. Коли ретривет щось з’ïв і йому потрібна була операція - вона заплатила зі своєї кишені 8тис і їй нічого не повернули, сказали, що не покриває. Хоча при оформленні страховки обіцяли, що вона покриє все на світі
-
youtu.be/2wS3Z8M2TE8
-
Ми вирішили, що якщо вже з ним щось трапиться, то ми і так і так в 🫢. Як не крути. Так що без страховки
-
Де жардін славиться такими випадками.
-
Якщо треба в приміщенні жити, то помити стіни перекисом водню. Не смердить. Добре вимиває, для дихання не шкодить.
-
Це вана у підвалі 😂 я губкою вже майже витер, але треба вбити цю потвору 😅
-
Безкоштовні онлайн-уроки для дітей. Scratch, Roblox, Unity, Web, Python, JS, HTML. Кому посилання на урок? Пишіть у лс)
-
Всім привіт я планую переїжджати до монтреаля з бс Скажіть будь ласка а правда що прямо без французької нікуди на роботу не беруть ?
-
Майже правда. Але з поправкою на сферу і професіоналізм
-
Чи є тут хто вже стикався з розмитненням товару для подальшого перепродажу? Якщо так і є вільна хвилинка, маю декілька питань.
29 Jan 2023, 07:13
117821/236321
15 minutes ago