Український Монреаль
-
Десь після іміграційних кабінетів до виходу в загальну залу
-
Сім карту думаю можна в аеропорті купити
-
В аеропорту наче десь картки були препейд операторів
-
Напевно
-
Українською
-
Сім карту зараз не купити, то чекати прийдеться до завтра. Купляти сімку, та дзвонити. А на якій мові спілкуються?
-
У вас же мав бути якийсь план як ви будете комунікувати тут
-
Або купіть у свого українського (чи який у вас там) оператора роумінг - і дзвоніть
-
Яка стаття? Записуватися треба на екзамен і здавати
-
Обмін водійських прав Укр в Монреалі ,у кого є стаття
-
Друзі, хто прилітає в Монреаль на внутрішньому рейсі , в ночі, та в неділю. Не рекомендую. Переліт важкий. Я цей момент з внутрішнім рейсом провтикав... ВП в Торонто видали швидко. Між рейсами на пересадку 2:45 . Часу вистачило з головою. Зараз чекаємо знайому. Забере нас до себе. З 13:00 поїдемо до волонтерів. Може поможуть оформити всі документи. Всім дякую за інформацію
-
Аеропорт пустий. Ні хто ні чого не знає. Хоча я не був тут в понеділок. Но кажуть, що в неділю вночі все закрито
-
Кримінальна
-
А що не так з неділею ?
-
‼️ Шукаю партнерів (Віддалено) ✔️ Будемо співпрацювати в новому напрямку ✔️ Зайнятість приблизно 1 год в день ✔️ Є можливість поєднювати з основною роботою ✔️ Досвід не важливий, всьому навчу Якщо цікаво, пишіть в особисті! ✉️
-
Доброго дня, таки питання: якщо в мене розмір мого рюкзака 49x29x14, там буде тільки ноутбук, і з валізою 8кг я можу взяти до літака? Бо дивлюсь трохи більше розмір рюкзака.
-
Уточніть напряму в ак
-
Ні,вони після багажу
-
Якщо вам не потрібно житло,то вам до них не треба
-
А можна приклад як він називається цей лист щоб знайти?
29 Jan 2023, 07:13
176641/237213
2 minutes ago