Український Монреаль
-
А прірву😂згадай себе в 20😂мізки- ні не чув😂
-
Виходячи з логіки тої пані - не одному мені «20»,не один я легковажний і не одного мене життя ше потовче я до останнього вірив шо не сам в тій біді,дякую вам😎🤝🏻
-
Віддам ліжко та матрас за символічну плату Метро намюр Бажано сьогодні
-
Пардон
-
Моя масажистка - українка. Ліцензію отримала, все офіційно. Мов не знає, але має франкомовних і англомовних клієнтів, головне бажання:) Заісно, лікарям набагато набагато складніше, це взагалі інша історія. Але в цілому пишуть правду: Квебек не найкраща провінція, в першу чергу через те як складно отримати пр. Ну і френч - від нього нікуди не дінешся.
-
Ні, двухспальне
-
Основний словниковий запас і граматика однакові. Якщо є основа, щось довчити для певної країни- це не те що вчити мову з нуля.
-
Чому тільки такий шлях? Є близько медичні професії ,офісні. Знання медицини буде в плюс. Страхові , є ще хто записує на всілякі дослідження. Ну тобто людей в очі не бачить, працює суто з паперами . Для цього ліцензія не потрібна. Хтось в чаті теж щось близьке за цим фахом писав. Чому тут тільки на заводи і в прибиральниці ?
-
Доброго дня! Немає на жаль. Шлях підтвердження диплому однаковий у всіх провінціях і лежить через сайт physical apply.ca. Є змога вчитися на медичного адміністратора, помічника стоматолога, техніка-радіолога у Сежепі не за всі гроші світу або працювати у навколо медичних професіях та клінічних дослідженнях. Я вибрала останнє. Якщо будуть питання,.пишіть.
-
можна в двох словах детальніше про клінічні дослідження?
-
У Монреалі багато вакансій, наприклад у McGill, CHUM,Altascience, Roche, Moderna і таких подібних компаніях(у Лавалі є Hub scientific великий).Я шукала стартові позиції Data entry Clerck, trials assisted, project coordinator. Знайшла у компанії Nexelis,що є частиною IQVIA. Як виявилося ще можна було пробувати на laboratory technician. Всюди беруть з нашими медичними дипломами і навіть достатньо англійської, бо вся документація виключно англомовна. Питання часу, везіння і наполегливості. У мене зайняло 11 місяців знайти роботу, яку хотіла в компанії, в яку хотіла.
-
зрозуміло.. дякую.. я чомусь думав, що клінічні дослідження - це про випробування нових препаратів..
-