Український Монреаль
-
Всім привіт! Мій колега планує переїжджати ближче до роботи та хоче здати свою кімнату . ( lease transfer). www.facebook.com/marketplace/item/778617074109566/?mibextid=HHaHfI
-
fizz.ca
-
підкажіть домашній інтернет не дорогий можливо з мобільним у місці?
-
Підкажіть, будь ласка - минулого місяця подався на провінційну допомогу онлайн, мені надіслали листа що треба прийти до сервіс квебек і принести паспорт і ворк перміт для автентифікації, внизу листа було також написано що можна ці документи відправити на адресу цього ж сервісного центру. Я приїхав особисто, показав свій паспорт і перміт, поставив підпис, а зараз мені зателефонували і сказали що все ще чекають на мої доки. Я сказав що приїжджав особисто, то мені відповіли що перевірять і перетелефонують. Хтось був у подібній ситуації, треба щось було поштою відправляти, чи досить того, що я особисто приїхав зі всіма документами?
-
Вони по суті повинні були взяти копії собі.. але це Канада.. тут все можливо 😅 звикайте до постійних сюрпризів . Я б ще раз туди сходила з копіями 🫣 готовими може попадеться хтось «дорослий»
-
Доброго дня! Шукаю модель на 22 червня на 09:00. Фарбування в техніці (шатуш, омбре, балаяж). Оплата тільки за матеріали. Волосся має бути середньой довжини та густини. За додатковою інформацією пишіть в особисті повідомлення. Салон Angel, 4954 Decarie Blvd, Montreal, Quebec H3X 2H7
-
Не безкоштовно- увага- а з оплатою за матеріал і без вибачень за результат
-
😳Це та дівчина що запрошує моделей безкоштовно?
-
Привіт. Найшов я собі автомобіль у ділера, погодив кредит онлайн. Тепер мене запросили до салону провести тест-драйв авто і оформити документи. І у листі де менеджер пише час на який узгоджено візит він мені пише таке: What you need to bring is your proof of insurance for the car Це що, мені треба мати страховку на автомобіль який я мало що ще не купив. я його даже не бачив? Чи що він від мене хоче?
-
Будьте обережні - ця дівчина спалила мені волосся повністю і навіть не вибачилася. До речі - це мав бути як раз балаяж - фото як було, як мало бути і як стало- додаю
-
Ну Ви звісно ризикнули 🫣 але добре що попереджаєте інших, я сьогодні бачила об яву цієї людини, сподіваюсь Вам виправлять результат гарний майстер, тут є такі
-
Нащо їхати? Все по телефону