Український Монреаль
-
Вам про це треба спитати у ейр канада. Це буде точніше
-
Так, нормально. Я так у Європі лайф юзала дешево )))) Але лайф сюди щось не дострілює
-
Привіт. Цікавить де можна купити матрас з доставкою. Зрозуміло що найдешевші варіанти. Дякую
-
Я ще в Україні, але в цій та інших групах є люди, які користуються.
-
Ну і тут ви що роумінгом користуєтеся?
-
Можна привезти з собою з України або замовити e-sim (отримати фото або скан її QR-коду) та оплачувати з гривневої картки. Я так зробив для доньки, яка навчається в Німеччині.
-
Пишіть в повідомлення. В могл клієнта є зараз квартири
-
Доброго дня! На яких сайтах можно подивитися інформацію щодо оренди квартир ?
-
♈️ Овен 28 листопада. ✨ Молодість йде, а ти вдома сидиш. ♉️ Телець 28 листопада. ✨ Роби вигляд, що ти у всьому впевнений. ♊️ Близнюки 28 листопада. ✨ Виспись. На тобі обличчя вже немає. ♋️ Рак 28 листопада. ✨ Зберися, попереду важка робота. ♌️ Лев 28 листопада. ✨ Скоро зустріч, яка багато змінить. ♍️ Діва 28 листопада. ✨ По тобі психлікарня плаче, відпочинь. ♎️ Терези 28 листопада. ✨ МИНУЛЕ. МИНУЛЕ. МИНУЛЕ. ♏️ Скорпіон 28 листопада. ✨ Ризик страждань зашкалює. Ностальгія за минулим — 24/7. ♐️ Стрілець 28 листопада. ✨ Ти не винен, це просто життя. ♑️ Козеріг 28 листопада. ✨ У когось до тебе є почуття, помітиш їх? ♒️ Водолій 28 листопада. ✨ ТИ СЬОГОДНІ ХОДЯЧИЙ КЕКС. ♓️ Риби 28 листопада. ✨ Не піддавайся спокусі, слухай інтуїцію. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
В Канаді нема їх
-
Vodafone