Український Монреаль
-
Ти розіпʼяти забув а потім вже на пательню😂
-
Я такого не казав. Якби мене спитали, що з себе представляє яна, яка каже, що її брата вбили ті, хто прийшов "защіщать рускаязичних" і при тому топить за руzьку мову, то я б знайшов більш принизливі та підходящі епітети. А куркою ви її назвали. То слабенько звучить якось.
-
Та коли та няня була То багато хто дитям ще був
-
Це такий анекдот є: що ти шкварчиш, як сало на пательні? - Я, як сало? Хочеш сказати, що я жирна? Людоньки, він мене свинею обізвав.
-
Та тут і так все зрозуміло без фільмів. Пані прийшла в чат, створений україномовною людиною, що не знає російською, і почала качати права. Ще й всіх образила у процесі, включно з мовою, і заявила що може робити з людиною що хоче, якщо вона їй платить. За це отримала дуже мʼяке покарання у вигляді мʼюту. Хоча все можна було вирішити інакше - просто вийти зі спільноти, де їй так некомфортно через правила.
-
Виключно через Оттаву та поштою треба відправляти
-
Добрий день. Я відправляла в Оттаву
-
В метро тут не тільки запах дезодоранту можна почути. А взагалі я не згодна що в північній Америці користуються здебільшого дезодорантами. Але можливо це просто мені зустрічались люди які користуються парфумами
-
Всім привіт ! Віддаю з матрасом за 150 $
-
це в кращому випадку частіше взагалі нічим не користуються
-
не згоден
-
Часто краще нічим ніж термоядерним дезодорантом якщо його занадто багато на один раз