Український Монреаль
-
Не, ну справді ... Розмови про якісь ренти, податки, фьючерси, куди гроші вкласти, страховки тощо. Тут сидиш зранку на балконі, пьєш каву, жуєш хлібчик з ковбаскою, кіт наминає тефтелечку, і думаєш - ммм як би було б добре зараз мармеладку чи зефірчику Жако до кави...
-
Обізвав мене тут старим😂
-
Між молодим і старим зазвичай ще щось є😂
-
Всім привіт , така ситуація прийшов відказ на отримання візи дитині , бо не всі документи своєчасно були відправлені ( таке питання як оновити анкету на дитину або створити новий акаунт ? Дякую
-
Стоп а ти хочеш сказати шо ти молодий?😂
-
Вітаю. Мені 16 років, я шукаю роботу в Монреалі. Підкажіть будь ласка куди я можу звернутися, дякую!
-
Я про середній вік а не про порівняльний аналіз😂
-
Ви знаєте, пані, я навчаюся разом з вами, бо ж кажуть люди: "вік живи - вік учись". Кожен день нам приносить якийсь урок. А ще й як це вам чимось допоможе, то це навіть мотивує і приносить задоволення.
-
Я так бачу ви, пане, молодий чоловік. Було би краще якби ви забрали останню букву "е" з вашого імені, бо у французькій мові це означає жіночий рід. Хіба може ви це навмисно зробили.... тоді mille excuses.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Привіт! Ми їдемо до зоопарку та аквапарку в Гранбі наприкінці липня. Ось деталі заходу. Дайте знати, якщо ви зацікавлені на пошту [email protected] ПОДОРОЖ ➤ ЗООПАРК ГРАНБІ ➤ Субота, 27 липня 2024 року ➤ Відправлення о 9:00 ➤ Центр Призм ➤ Повернення о 17:30 ➤ Центр Призм ➤ Вартість ➤ до 2 років $10 ➤ 3-12 років $27 ➤ 13 років і старше $45