Український Монреаль
-
Пошукайте це потрібно вам.
-
І шо, що дві людини?!) Це нічого не доводить))
-
Не намагатись мені щось доводити. Є ваша "конспірологія", є моя думка. Дякую.
-
Публіцист і історик це дуже різни речі. Публіцист користується звʼязками подій і їх наслідками. Історик більш сухими фактами.
-
Це не дискусія просто ваша уява не співпала і я щось "повинна". Вимахуйтесь і надалі.
-
Це не уява а закони дискусій останні 2500 тисячі років. Не вмієте дискутувати - не беріться.
-
Якщо ви його слухали ви знаєте, що він історик кращий ніж інші. То запитайте його в коментарях))
-
Добрий день. Я не знаю чи вклеюють візи в Монреалі... Я відправляла паспорт в Оттаву.
-
Абсолютно справедливо. Не бан же дав. Спілкування без поваги до правил здорової дискуссії і думок інших людей і відмову оперувати фактами.
-
Приписую мовчанку на місяць. За невміння дискутувати і вважання що думки інших то конспірологія.
-
Після повномасштабної
-
Вы все шукати виправдання росіянам, що вони не могли?))смішно
-
Добрий день. Хто тут розбирається в технологіях і може людськими словами пояснити, що значить "Списання було зроблено за токеном для оплати". Тут мається на увазі списання коштів з карти. Що за фігня цей "токен"?
-
Розмова була не про виправдення. А про Дії України на початку свого існування (сучасної України) Вище я наводив приклад чому Україна підписувала Будапештський Меморандум, які були ситуації для цього та хто впливав на ці рішення. Це все можна подивитися як в Самому Меморандумі, Так і побачити і почути деякі вирізки з інтерв'ю діючих на той час особ.
-
Не будь який але більшість