Український Монреаль
-
Так, то бере час. До кількох місяців. Я мала цікавий досвід. 😊 Сторону поліції представляла оригінальна пані в мантії. То було, як в кіно. Вона дуже жестикулювала, ходила, театрально закидала голову, міняла інтонацію ... Ви маєте чітко викласти свою версію подій. І клянетеся, що кажете правду: на початку свідчення суддя просить це зробити. Будьте чемним і спокійним. Тоді (навіть якщо не виграєте) за хорошу поведінку трохи зменшать суму.
-
Розумію Просто свою пригоду розказав
-
m.facebook.com/events/849115563286780/?acontext=%7B%22action_history%22:%22null%22%7D&ref_source=newsfeed&ref_mechanism=feed_attachment
-
ШУКАЮ КВАРТИРУ З 1 Серпня!
-
До кінця місяця дякую
-
Доброго дня скажіт будь ласка як можна і в когось заказати білети до Польщі або Словаччини
-
Дякую, а якщо дитина приїхала з України пізніше на 6 місяців за тата в Квебек. Чи вважається, що дитина не жила з ним і чи треба тоді вказувати саме дату приїзду? Якщо є різниця в даті приїзду Можливо хтось стикався з цим?
-
Перше - дата народження Друге - приїзд
-
en.m.wikipedia.org/wiki/Gay,_Orenburg_Oblast
-
Доброго дня! Підкажіть при заповненні Квебекської виплати на дітей (Quebec Family allowance) в пункті про те, з якого часу з вами проживає дитина, тут треба вказати коли вона з приїзду в Квебек живе, чи з народження? Ось в першому пункті я вказала дату народження чи треба дату приїзду в Канаду. Поділіться досвідом, як ви заповнювали, буду дуже вдячна!