Український Монреаль
-
Мені здається, якщо дотримуватись всіх норм в такій роботі, то ніхто нічим не захворіє. А про літаки то маячня повна
-
В моєму випадку підчепили через видалення зуба гепатит С, лікування пів року, препарати просто так не дістати, дуже сувора дієта та постійні аналізи. А в нього багато генотипів, і він мутує, від декількох немає лікування
-
Взагалі не одне й те саме, можна сказати різні захворювання. При С поражена печінка, без лікування призводить до цирозу і смерті
-
Ну як стерильні виглядають я то знаю. Батьки медики. Але гарантій тут існувати не може - ви маєте це прекрасно розуміти. Аналогія з літаком доречна. Можна менеджити ризик але не нівелювати повністю
-
Боже, ну то самий лайтовий, звичайна жовтуха, майже у всіх в дитинстві це було
-
А, В або С? Дуже велика різниця
-
Вам можу порадити сходити до психолога, щось з вами не так
-
Багато людей навіть і не знають як повинні виглядати стерильні інструменти і ніколи не запитують у лікаря, то ваша зона відповідальності. Я хочу бути впевнена, що все зроблено правильно, тому що знаю, як правильно
-
Ну для інших пациентів там таке - в тій клініці де я видаляв все доставали стерильне або одноразове. Але з ліхтарем не стояв і умови стерилізації не скажу😂
-
Справа в тому що захворювання проходить безсимптомно, то його ще виявити треба, ну а лікування дуже довге і складне. Не хочеться ніяких тисяч, хочеться отримати послугу і не захворіти
-
Так не від лікаря ж той гепатит переходить, а від неправильної стерилізації інструментів після інших клієнтів
-
Ну тут наче вакцинація обовʼязкова для мед працівників. Кейси звісно можуть бути всюди але тут шанс не вищій.
-
Тому і переживаю😂
-
Найпоширеніша причина гепатиту – похід до стоматолога. З власного досвіду (родичів) знаю.
-
А про гепатит у вас звідки інфа? Виглядає як «аби ляпнути» якщо чесно.