Український Монреаль
-
У середньому виходить 0⁰
-
Літо +30 Зима -30 Бьенвеню😂 Це ж ті що новенькі -30 не бачили😂в них все попереду😂
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Добрий вечір, Чи є у когось інформація про те, чи буде можливість продовжити дію робочої візи після 31 числа, тобто ворк перміта
-
Теж саме якщо прийти і податись на пр не маючі тесту Ранцузької мови - звісно відмова буде.
-
Слухайте - сама наявність програми це вже непогано. Порівнянно з роком очікування і парою тисяч баксів на закритий перміт в нормі. Не робить помилок той хто нічого не робить. В цій ситуації я бачу вашу провину в подачі на подовження перміту без подовження пасспорту. Бо в цій ситуації вже не розссуд офіцера і він має всі права відмовити.
-
Мені потрібно було їщачитиина двух роботах а не слоти сидіти ловити, як тут писала одна дама
-
Головне що розробили програму:) а все інщє як буде. Добре чесно коли їхав думав тут чиновники умніщє чим здавалося. Будемо щось робити. А слот я хотів піїмати це не так просто
-
Ну тут можете спробувати з пояснювальним листом
-
Ні я маю на увазі на Work permit щє раз з поясненням всього обсурду
-
Навряд війдуть. Черга на новий паспорт - чекати можна дуже довго. Подовжувати без черги.
-
Дякую вам
-
Є ще питання є сенс писати в еміграції ну службу, може вони увійдуть у ситуацію або це фікція?!