Український Монреаль
-
Може чоловіку буде цікава професія в літакобудуванні?
-
Пакувати додому речі по ходу тільки і в Україні дому скоро може не бути нажаль
-
тоді з березня) там наче має лист прийти ну і топати в сервіс кєбєк а ще краще - франсе і-або робота😂
-
Ну хіба що в американську компанію. Вони тут є. В томуж мірабель і тд. Але тоді наступний трабл - тут в природі не існує пру без франсе окрім айті пілотної програми на 200 місць в рік.
-
При тому що чол знає ввесь літак на англ від а до я без французької його не візьмуть на роботу
-
Я маю на увазі скільки місяців?)
-
Можливо хтось тут саме в цій сфері працює - підкаже. Але теж франсе дуже бажано мати.
-
В тому то і проблема з Монреалем
-
Французька в нас на нулю
-
Подавала документи всі хотять сертифікати без них нікуда, через індід без сертифікату навіть при умовах що я на них записалася вони в процесі, відхиляють
-
Ситуацію в Монтрелі хотілось би почути
-
знайомі з авіасфери казали що в монреалі сильно легше з роботою ніж в Торонто але тут є велике але під назвою farncais - без нього дуже багато зачинених доріг з приводу садочку - йти ассистентом вихователя як варіант
-
Добрий день а скільки місяців вам її надавали ?
-
Всім доброго дня Ми в цій групі новенькі Через знайомих отримали доступ на приєднання до групи Ситуація наступна: ми з дочкою 7 років та чоловіком приїхали до Онтаріо так як мали надію на мене отримати роботу в дитячому садочку викладачем Як виявилось не так то все просто а навіть все занадто складно і ніхто тут нікого не чекає, не надає допомогу і тд. Почали працювати з кваліфікованими спеціалістами, які сказали, що маємо не по мені подавати всі документи а по моєму чоловіку, який має 15 років практики і працювання у сфері військових літаків. Почали шукати варіанти влаштування чоловіка на роботу, і тут ще важче стало То документів не вистачає, то курсів не вистачає, то ще якась бьяка…. З березня місяця шукаємо роботу, за житло захотіли за рік заплатити наперед Знайомий, який надав дозвіл на вступ до цієї групи, можливо у когось є якась інформація, порада чи допомога чи просто консультація, переконав мене написати в групу смс. Ось така от історія… Дякую, що вислухали
-
заповнив онлайн форму на сайті, через 5-4 днів прийшов лист на пошту.. по електронній, здається, нічого не приходило..