Український Монреаль
-
www.stm.info/en/info/customer-service/lost-and-found
-
Привіт усім, я сподіваюся, що у вас гарний день. Шукаю хорошого українського імміграційного адвоката, крім Пані Наті. дуже дякую.
-
Хто хоче 40 дол при регістрації в Fizz - ось referral code: VWE2A
-
Ото не є реклама а відгук, дякую «Інстаграмні фото то не моє, тому без фото» --- Вперше спробувала, і це було справжнє гастрономічне відкриття! Ото є справжня кухня Сакартвело 🇬🇪 Замовила кебаб, бадриджани та хачапурі з зеленню, шашлик зі свинини та хінкалі — кожна страва була неперевершеною! Смак, подача, якість — усе на найвищому рівні. Ці страви варті не лише 11/10, але й 100/10! Без сумніву можу рекомендувати www.facebook.com/profile.php?id=100084503967834&mibextid=LQQJ4d
-
Якби не можна було, то не зареєструвались би ...
-
Зрозуміла, дякую за відповідь!
-
Хтось може знає, що мені тут обирати, якщо у мене ворк перміт є. Яку візу мені тоді треба? 🙈
-
Хей, в когось є obd2 кабель(не адаптер, не блютуз, а саме кабель)?
-
люди реєструються і працюють, бухгалтер мій також не казала, що цього не можна. Я нещодавно зареєструвалася. Але знайти словесне підтвердження можна чи ні на canada. ca я щось не можу.
-
Дякую)
-
Добрий день. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/portal-application-process.html