Український Монреаль
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка сайт де можна відразу ж у всіх додатках поміняти адресу, здається такий сайт є, я десь бачила в групі але не пам'ятаю назву. Дякую!
-
Доброго вечора . Шукаю собі сусіда по квартирі . Знімаю двох кімнатку квартиру , і є вільна кімната. Ціна 625 $ плюс світло . Район : Вердан Дякую за увагу
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ НА УДАЛЁНУЮ ЗАНЯТОСТЬ с хорошей оплатой от 200-800$ в день — 1-2 часа в день — Места ограничены Пиши + в лс
-
Дівчата та хлопці (так-так і хлопці теж) хто в пошуках досвідченого майстра з манікюру💅🏻 в районі Лачіна - пишіть в Директ🌸
-
Сьогодні вперше відвідали український фестиваль. На жаль через дощ та маленьку дитину не змогли затриматися, але на майже 2 години я відчула себе дома ❤️ Стільки краси навколо - майстрині такі талановиті ❤️ Смачна їжа, наша символіка 🇺🇦 та мова…. Велике ДЯКУЮ усім причетним - організаторам, учасникам та волонтерам! Окремо хочу подякувати дівчатам які співали народні пісні - це в саме ❤️ до мурашок на шкірі
-
Ми теж сьогодні вперше були на фестивалі. І теж через дощ і дитину не могли довго бути. Так шкода, що така погода. Але враження від фестивалю тільки позитивні💛🩵 Такі гарні виконавці, музика, танці, просто🔥 Гарна ярмарка, їжа, наша солов'їна🥰 У Фейсбуці бачила багато коментарів, що фестиваль вже не той, що все погано, артисти не ті, ціни космос... Я не знаю, який був раніше, не можу судити, мені все сподобалося. Можливо, я сумую за рідною Україною і так тягне до своїх❤️
-
Місцевим людям оканадівшимся часто щось не подобається, але просто треба розуміти які "покращіння" в інших місцях... Все в порівнянні...