Український Монреаль
-
є бухгалтер не дорогий у когось?
-
Я працюю з терапістом з України по суботах зранку. Стало краще😁😁
-
Я б ще радила тим, хто зараз на курсах і може працювати тут за фахом, теж відправляти своє резюме на опенінги, як раз на середину курсів або через рік можна буде отримати роботу)))
-
Зі мною до пошуку роботи було все добре. Проблема сама під час періоду пошуку роботи бо дуже багато різних нюансів, включаючи спливання часу дозволу на роботу тож спочатку намагалася знайти роботу за відповідним ноком, тож я б хотіла з місцевою людиною, яка розуміє тутешні реалії, але зараз це недоступно фінансово.
-
Напиши мені в приват
-
Я жпт користуюсь для кавер леттер)) Потім перевіряю і коригую і вуаля)))
-
Я ще з України на indeed розмістила своє і вони так жваво почали писати. Я розумію, що це нічого ще не означає. Потім, ми приїхали в зиму і почали усі казати, що треба лишатись і йти на францізасьон, а не на роботу. Оце вчу. Однак, я б вже хотіла на свою роботку. В голові стало ясніше, а то ходила ревіла вулицями.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, хто знає: 1. Як зараз отримати PR якщо більше року перебуваємо вже у Канаді у Монреалі. 2. Чи потрібно для цього створювати новий аккаунт в IRCC або можна продовжувати в існуючому де вже є заявки на WP. Заздалегідь дякую 🙏🏻