Український Монреаль
-
Так убер тут нідочого. Тут інкам такс який залежить від сукупного доходу
-
В салон потрібні: - майстер по нарощуванню вій, ламінуванню - майстри манікюру та педикюру Салон знаходиться в районі Saint Bruno ( недалеко від Longueuil) По всім питанням пишіть в приват.
-
Доброго вечора усім! Потрібен майстер по нарощуванню вій, ламінування ( якщо є досвід роботи з бровами, ще краще). Салон знаходиться в районі Анжу. По всім питанням пишіть в приват. Гарного вечора!
-
💃Маємо можливість знову запросити вас на танці «Відкрийте для себе креативний танець - 18 вересня 2024»💃 🔗Будь ласка, зареєструйтесь за наступним посиланням, щоб забронювати своє місце на заході: www.eventbrite.ca/e/2024-09-18-place-des-arts-et-danse-creative-propose-de-decouvrir-la-danse-tickets-1004577246587?aff=oddtdtcreator 👉Час: з 10:00 -12.00 Місце: Salon Urbain, 1600 rue Saint-Urbain, Монреаль, QC, H2X 0S1 Менка Награні, багатогранна артистка, досліджує танець, театр і музику. Вона представляє міждисциплінарні вистави на професійній сцені в Квебеку, Канаді, Франції, Великобританії, Бельгії та Японії. Будемо раді вас бачити!
-
Хто шукає людину для нетфлікс family ?) 👋
-
Друзі, з дозволу адміна розміщую тут оголошення 📢 Терміново (з Жовтня) перездаємо квартиру 4020 Boul. Sant-Jean, Dollard-des-Ormeaux. H9G2L6 Квартира на 4-му поверсі 8-ми поверхового будинку. 2 спальні кімнати, 2 санвузли (1 душ), великий просторий зал з кухнею. 1865 доларів на місяць. Вода та електроенергія включені в оплату оренди. В квартирі зроблений ремонт, нова кухня, нові холодильник, електроплита та посудомийна машина. При потребі, можемо залишити деякі меблі. В будинку є тепла автопарковка. В дворі літній басейн. Поруч зупинка автобусу. Найближча станція метро Cote-Vertu. Гарний чистий район. В шаговій доступності декілька парків, дитячі майданчики та тенісний корт. За більш детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення.
-
Дякую, не мій профайл) В мене свіч для малого більше Я там бігав восновному зельду
-
А що за картриджі?)