Український Монреаль
-
Можливо Треба піти і поговорити у сервіс Квебек з кимось живим і пояснити максимально делікатно ( не так як ми вміємо качати права у нас в різних установах ))) , трошки пожалітися і запитати як краще зробити , чи це можливо як там взагалі наша «справа» ( кожній справі призначається номер ) Доречі перший раз ми подавалися ще кінці квітня . Нічого не було , місяць, два три. Пішли в сервіс Квебек спитати шо там , як дела … Вони кажуть - ваша справа est ferme ! Vous êtes au courant ?! 😳😳 Ми кажем не ! А що , як , коли ? Вони кажуть закрили через місяць 🤷♂️. Ви ніяких дій не робили , справа закрита ! Деталі я не знаю. Ми подалися ще раз і на цей раз все ок. Можливо хтось в чаті мав таку ситуацію і переводився і підкаже
-
А ви для курсів просто заповнювали анкету на сайті ? Чи ходили в сервіс Квебек і заповнювали анкету на папері ? Там ще в тій анкеті вроде є питання про дохід ваш і чоловіка , власність рухому/нерухому тут і Україні , ес , дохід від оренди нерухомості або чогось ще , склад сімʼї і тд Якщо через сервіс Квебек то може бути підвищена , а може і ні . Тому що потім вам назначають людину яка веде вашу «справу». Вона вам дзвонить і розпитує про фінансову ситуацію в сімʼї , дітей ( може не офіційний партнер є і ви живете разом і тд . Про дохід , і таке інше ) . Та питає що ви плануєте і як і чому саме вам потрібна підвищена фін допомога. Ну і треба якось викрутитися на франц або англ мові. Хвилин 10-20 може тривати розмова. Тоді та людина приймає рішення і каже : - так вам буде підвищена коли назначать курси , чекайте. Або якось дуже обережно відмовить ( не знаю точно, припускаю що такі випадки теж є ) Багато людей не знало і не знає що є така можливість і якось ця інформація не часто випливає. Плюс ще було багато повідомлень що через сервіс Квебек лавочка закрилась і все , а насправді ні , не закрилась . Працює ( інформація на серпень вересень . Поки що ні копійки не отримали , але подавалися у серпні , всі анкети заповнили , по телефону поговорили , агент сказав що все ок ви будете отримувати , але тільки коли назначать курси . Чекайте )
-
Feuillet_A-2517_Employment_program.pdf
-
І це не доплата на дітей, це допомога в пошуку роботи чи щось таке
-
Тому що треба звертатися у Сервіс Квебек за спеціальною програмою.
-
Я закінчила в липні, нікому за дітей не доплачували. Лише відшкодовували вартість садочку або сервіс де гард.
-
І так, дійсно, підвищена стипендія від Сервіс Квебек 1400 на місяць, діти не обов'язково.
-
Курси всеодно від Міфі, тільки стипендія від Сервіс Квебек, підвищена.
-
Я чула якщо з дитиною то платять по 350 на тиждень
-
Так
-
Всім привіт шукаю кімнату для дівчини ,недалеко від метро,можливо хтось здає вільну кімнату ?
-
Щавель для борщу зеленого