Український Монреаль
-
Після обіду це взагалі аніматори. Як нам пояснювали, вони повинні допомагати нам інтегруватися у франкомовне середовище.
-
Мені щастить через курс. Другий і четвертий були погані вчителі. Виручає тільки те, що на наступних курсах повторюємо.
-
Від вчителя залежить. Є такі, що все пояснюють, але таких мало.
-
Якщо зрозуміли що від вас вимагають зробити питання зі звичайного речення, то напевно зрозумієте як переставити слова щоб його отримати. Якщо вважаєте, що посидіти на лавочці в парку краще, то ніхто силоміць там не тримає. У цій навчальній системі розжовувати або примушувати ніхто нікого не буде, навчання тут це справа самого учня, а не вчителя чи міфі.
-
Ну от,а я про шо
-
-
Я коли перший раз почала, також було нульове знання, а всі крім мене розуміли, що розповідає вчителька і навіть відповідали їй французькою. Мене вистачило на місяць, зрозуміла, що воно мені мало чого дає, через те, що я взагалі нічо не розумію. Потім по ютубу сама почала вивчати і коли через півроку пішла знов, то вже була на одному рівні з іншими. Тобто, виходить, що курси все ж таки розраховані на людей, які хоча б щось вже вивчали