Український Монреаль
-
Як і обіцяла трохи детальніше за туристичну візу до США : Сайт для подачі (і більш детальної інформації) ceac.state.gov/genniv/ www.youtube.com/watch?v=qECUDeLfhRQ Раджу переглянути відео-інструкцію. Все заповнюється англійською мовою. Якщо вас цікавить туризм , то тип візи В1- В2.Відповідати потрібно чесно, по суті ті ж питання, що були на візу до Канади. Не забудьте зробити відповідну за параметрами фотографію.Перевірка фотографії tsg.phototool.state.gov/photo Наприкінці обов'язково збережіть свою форму ДС 160.Вона вам буде потрібна на інтерв'ю. www.youtube.com/watch?v=aVF1vDDN7Ko ais.usvisa-info.com/en-ca/niv сайт запису на інтерв'ю
-
☺️ дякую, головне, що я на цьому сайті декілька разів була, прочитала там усі ці оновлення, але не до гортала до самого низу🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
-
Я зробила анкету.. youtu.be/IRuRZCFoRb8?si=Pb6EEuLRmcpnbxUO Взяла за інструкцію відео, його найчастіше рекомендують. У мене ще нічого про оплату ніде не виводило. Усюди пишуть, що оплата під час реєстрації на інтервʼю, але я не можу навіть почати туди реєструватися….
-
Та мені хоч куди. Я не особливо поспішаю. Хочу до друзів зʼїздити. Але не розумію, що робити з цим інтервʼю 😭😭 я вже декілька днів шукаю по сайту інформацію, але крім сайту запису (portal.ustravelfocs.com ) поки нічого не знайшла
-
Не знаю чому саме у вас не показує Канаду в списку, але в Монреалі інтервʼю на туристичну візу не проводять. Як мінімум, коли я записувалася на інтервʼю, було так. І про зміни я не чула. Тут в чаті всі кудись їздили на інтервʼю. Найближча локація - Оттава.
-
Так, я знаю. Але на сайті, де запис на інтервʼю у списку країн немає Канади 🥺
-
Всім привіт і гарних вихідних. Можливо хтось знає і зможе допомогти. Я намагаюсь зробити візу в США, але у реєстрації для проживання інтервʼю немає в списку Канади🥺🥺🥺 Можливо ви знаєте, як саме треба записуватись на інтервʼю з Монреалю, або як це виправити? Дякую всім за допомогу 🥰
-
Доброго дня, чи є тут хто почав робити папери для U4U в штати?
-
Риби, Водолій, Рак, Близнюки, Телець, Скорпіон Твій Гороскоп