Український Монреаль
-
Тобто якщо ремонтуватись у дилера, то гарантія залишиться?
-
Всім привіт Скажіть , будь ласка, як довго ви шукали роботу в Монреалі без французької мови ? Це взагалі реально ? Дякую за ваші відповіді 🙃
-
Тож якщо наприклад, цю фару замінить не офіційний ремонт від дилера, то фара все одно покривається гарантією?
-
Цікаво, ну ми напевно все ж запитаємо😄
-
Чи таке не практикується?😄
-
Ще таке питання, а чи можна стару фару запросити, щоб віддали її мені? Типу хочу віддати товаришу
-
2 тижні з англійською
-
Вже три місяці з вільною англійською і середньою французькою.
-
Якщо квитки на потяг купувати в передостанній день, то завжди дорожче. На потяг бажано купувати заздалегідь самому на сайті
-
Тут залежить не від мови а від скілів
-
Привіт, реально, 2 місяці
-
Залежить від багатьох факторів, включаючи, звичайно, мови. Наприклад, з моїм досвідом тільки в освітній сфері на фізичні роботи мене не брали. Для деяких робіт можї французької замало. В дитячки садочки- дивляться на мене на співбесіді і кажуть що ви від нас мабуть швидко в школу втечете... В школу ще нема результату порівняльної оцінки диплому... Для деяких робіт перепоною було те що в мене ще нема авто і вибирали людину з авто або яка ближче живе. Вчора була співбесіда і в понеділок іти на трейнінг, але ще не знаю що з того буде, бо сфера для мене нова. Call representative, але робота тому зона комфорту залишається поза зоною.
-
Якої ссме роботи повно тільки з англійською? Можливо, я не знаю де шукати
-
Ну в залежності від попереднього досвіду і навичок цей список дуже зменшується. Але знайти, звичайно, щось можна