Український Монреаль
-
Щось прокисше випила?
-
Представники ТЦК😂
-
Там ж різні продавці та різні ціни на різні розміри. Можете робити свою ставку, може хтось продасть дешевше. Але у мене не виходило, обирала ціну із запропонованих. На етапі оформлення ви бачите всі додаткові суми- доставка, перевірка оригінальності та інше. Але я брала в США на фізичну адресу в Америці. Не знаю чи є доставка до Канади
-
Так, різниця тільки в тому що вас можуть звільнити у будь який момент. А коли безпосередньо працюєш без агенства , можуть теж звісно звільнити але в першу чергу звільняють тих кто працює через посередника. Нок потрібен , якщо його немає стаж не рахується на подачу
-
РAБOTА В КИЕВЕ 📍 Ищу целеустремленных людей которые готовы развиваться и достигать новых вершин. 💥 НИКАКИХ ТРУБОК И CKАМА❌ Есть ставка и приятные бонусы Иногородним предоставим жилье Выплаты еженедельно. Если ты работал на офисе, продавцом, официантом или баристой - пиши мне Предоставим лучшие условия работы, обучим и заплатим за это👨🏼💻👩🏻💻 ‼️РАБОТА НЕ УДАЛЕННАЯ‼️ Начни зарабатывать головой а не мечтать об этом! ✅