Український Монреаль
-
Передаю свій ліз на оренду 2 1/2 квартири на 3463 Rue Sainte-Famille. Квартира знаходиться на 18 поверсі,повністю мебльована, готова до заселення з 1 грудня. Будинок оснащений усіма зручностями: басейн, тренажерний зал, сауна, та тераса на даху з неймовірним видом на даунтаун. Ціна – $1220 на місяць, все включено, окрім електрики (близько $40 за 3 місяці). Метро Place des Arts в 7 хвилинах ходьби, Sherbrooke 15 хвилин пішки, автобусна зупинка 5хв пішки. Також в пішій доступності знаходяться 2 супермаркети (Metro, Provigo), навколо багато закладів різних форматів. Desjardins shopping mall 15 хв пішки, центр Eaton 20хв пішки.Ідеальний варіант для комфортного життя в центрі міста! За деталями пишіть у приват.
-
Ми раді запросити ваших дітей від 5 до 9 рокі на вечірку! Ця подія обіцяє день культурних відкриттів, творчості та розваг, ідеальний для того, щоб знайти нових друзів і незабутньо провести час. Діти дадуть волю своїй уяві на майстер-класі зі створення вечірніх капелюхів, де кожен може додати нотку унікального стилю до свого вбрання, створивши персональний сувенір на пам’ять. Весела та яскрава діяльність, яка змусить маленьких художників сяяти! А щоб цей момент був ще смачнішим, ми разом поділимось смачним тортом! Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/fete-a-chapeaux-celebrez-lanniversaire-de-votre-enfant-au-musee-tickets-1058432473019?aff=oddtdtcreator
-
Мб похизуватись? Бо "хезати" це дещо інше Принципово інше
-
Мені не можна в рай , там немає знайомих 😖😂 І подружка в пеклі 😭
-
одному мені здаєтьс що це треш? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/10/new-pathway-to-permanent-residence-for-families-of-the-victims-of-flight-ps752.html
-
як? США вже 40 рокiв "карають"
-
Але трешак поза сумнівом😂
-
та я зрозумiв
-
Пасвей для родин загиблих з боінга мау який збили в Тегерані
-
що за дичина
-
Можуть якщо зробити вторинні жорсткі для глобального півдня або знайти чим притиснути китай(він основний покупець іранскої нафти) Ну або дати відмашку ізраїлю😂😂😂
-
та нiфiга сша й канада не може зробити