Український Монреаль
-
Киев, работа ЗП от 800$ возраст 17-30 пишите не стесняйтесь)
-
Так потрібно
-
Під бенефісами тут мається на увазі право звернення до центрів для імігрантів за інформаційною допомогою та консультаціями( складання резюме, тощо) та мовні курси, якщо конкретна провінція їх надає), я не бачила що там говориться про грошову допомогу. Можливо також бенефітом тут вважається також видача ворк перміту. Бо за звичайних умов він не видається просто так
-
Мовні курси не бенефіт - на них можуть розраховувати всі темп резиденти(по правилах) Ворк перміт це теж не бенефіт чи послуга Рамкю кєбєк вважає бенефітом
-
Я цим питанням цікавився безвідносно бенефітів, але з тексту на сайті можна зробити висновок, шо бенефітами також вважається, що вам видадуть перміт на 3 роки без зайвих питань) але якщо кует був виданий раніше лютого 2024, то отримання відбувається “за загальною процедурою” і в теорії можуть відмовити на розгляд іміграційного офіцера. але як все насправді відбувається невідомо ) хотілося б почути досвід тих, хто приїхдив вперше до Канади останніми місяцями з куает виданим до 2024
-
Так, я саме це і мала на увазі