Український Монреаль
-
Це якщо б він робив її заяву у цьому році А якщо давно то ні до 31.03
-
Читайте статтю Міріам Фімбрі про покриття RAMQ на першій сторінці сайту radio-canada крапка ca. Наразі жодних новин чи пояснень від уряду... але..: "[Вінсент Маріссаль, депутат Національної асамблеї від Роземон, зазначає, що рішення про припинення покриття RAMQ для українців було прийнято самим міністром Дюбе, що підтверджено його офісом. Це явно політичне рішення."
-
Дай лінк на статтю пліз. Потім спробую осилити😂
-
Ага все знайшов ici.radio-canada.ca/nouvelle/2119026/ukrainiens-guerre-ramq
-
Доброго вечора! Для подання на отримання нового закордонного паспорту що треба із собою мати? Чи потрібно мати із собою фото
-
Ні - не написанно ж. Окрім дітей якщо без присутності
-
Чи потрібне фото?
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Ну так там де я скидав це і написанно. Паспорт закордонний якщо обмін Паспорт внутрішній або id Документ підтверджуючій проживання(ворк чи стаді перміт або візітор) Довідка про місце реєстрації в Україні якщо є(ну або сторінка з печаткою про реєстрацію в паспорті) Ідентиф код
-
Всі свої документи беріть- і український внутрішній паспорт,і закордонні паспорти (якщо вже є два), і ворк перміт
-
Так, але я була недавно в консульстві, жінка і дівчина були без внутрішніх паспортів..., інша ворк перміт не взяла. Не прочитують все, чи неуважні
-
А тепер консул нова, не знаю,які там будуть порядки
-
Та я теж коли був багато без доків були - просто не читають мабудь
-
Новий наче ж
-
Ми не платимо за рамк - тільки мед покриття і у нас статус оснований но відкритому перміті з кодом 20 він не підпадає під рамк все крапка яка ще інфа має бути?