Український Монреаль
-
Це я бачу
-
🚬 Вигідні ціни на блоки cuгapeтiв з акцизом та cтuки для Айкoca! 🚬 Пропонуємо тільки оригінальну продукцію: • Cuгapeти від 1 блоку, офіційна якість • Стіки та однopaзkи різних смаків • Taбак для кальяну – тільки перевірені бренди♨️ 📲 Доставка по всій країні або зручний cамoвивіз без передоплат! 👉 Тисни на кнопку нижче для замовлення якісних товарів!
-
Гороскоп циганки на 13.11: ♈ Овен - ви любите інтровертів, бо вони не говорять нічого зайвого, все по справі ♉ Телець - настрій, як і заряд енергії, знаходиться в режимі економії ♊ Близнюки - ви не любите експерименти, але життя у вас саме таке ♋ Рак - ви: мені байдуже теж ви: думаєте про це все життя ♌ Лев - чи любите ви так гроші, щоб виходити на вулицю в листопаді? ♍ Діва - у вас чудово самооцінка, а от через вас у інших не дуже ♎ Терези - ваша улюблена компанія - це ви і ваші зайоби ♏ Скорпіон - настрій є, але ніякий ♐ Стрілець - сумісність у вас є лише з людьми, які теж хочуть додому ♑ Козеріжка - взаєморозуміння - це коли всі розуміють, що вам краще не дзвонити ♒ Водолій - план виходу на вулицю в листопаді: не виходити ♓ Риби - якщо ви будете казати те, що думаєте, то це нікому не сподобається
-
Доброго дня, з 1 листопада буде вільна кімната в 3,½ квартирі.Кімната з меблями,є диван, в кімнаті є величезне вікно-двері на балкон, пралка, сушилка... Кімната для жінки,дівчини, працюючої, в другій кімнаті проживае жінка. Вимоги: чистота і тиша в адекватних рамках😀. Квартира знаходиться в спальному районі,5 хв автобусом,10 хв пішки до метро Cremazie, магазини Велмарт, Вінерс, Доларама, Мак, Максі...все близько. Ціна 600дол в місяць. Телеграм +48574571984 Телефон +15145019239( Тільки після 16:00)
-
ВИЇЗД З УКРАЇНИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ⚠️🇪🇺 Підпишись на канал щоб дізнатися більше👇 t.me/+_EGbawQR9fIzYmQ0 Врятуй своє життя, та життя своїх близьких , пиши нашому оператору щоб дізнатися більше!
-
Вітаю! Можливо хтось буде їхати найближчим часом з України до Монреалю. Якщо так-напишіть будь ласка,треба ліки🥺
-
Всім привіт. У звʼязку із переїздом продаю: 1. Тумбу під взуття 2. Книжну шафу 3. Чайник та фільтр 4. Дзеркало 5.6. Лампи Ціна договірна. Пишіть в особисті. Забирати в районі метро намюр.
-
Привіт, можливо хтось знає чи є в Монреалі україномовні ветеринари?
-
Привіт, чи хтось здає зараз кімнату для хлопця? Або шукає сусіда на підсилення? У мене одногрупник із францизасьону терміново шукає житло. Якщо раптом у когось є вільна кімната для довгострокової оренди, напишіть, будь ласка, мені у особливості повідомлення. Буду дуже вдячна за допомогу 🙏🙂
-
Друзі, порадьте репетитора з французької. Або, можливо, курси в Монтреалі з україно або російськомовним викладачем🙏 бо від державних курсів вже комплекс неповноцінності формується🙈