Український Монреаль
-
Моє питання не було це ок чи ні. Я запитувала чи у всіх лендлорди піднімають плату, і мені вже відповіли що у всіх.
-
Так а де хамство?
-
Бо ви почали підміняти поняття. Думка-закон. Вам написали що це ок і яка причина.
-
В чому ви бачите моє хамство? Що я написала, що небажання продовжувати з людиною розмову є взаємним?
-
Так а це не їм вирішувати Тал же публікує що і як
-
Моє питання, яке ви скопіювали, не було про підвищення цін лендлордом кожного року, а про те, чи ви вважаєте ціни на оренду в Канаді адекватними по відношенню до зарплат. Але чомусь це адмінами хамством не вважається...
-
Тал все ж частіше на стороні орендарів в суперечках.
-
Так кажуж це не вони обирають що слати. Тут в уьому плані ринок регульований і це скоріше плюс.
-
З 1 грудня здається кімната район Rosemont. Найближча станція метро Viau зелена лінія. В квартирі є пральна машина і сушарка. 600 в місяць плюс комунальні. Щоб дізнатися більше, пишіть будь ласка в приват.
-
З приводу цього у цій провінції великий жирний плюс, бо хоча б знаєш приблизно, наскільки орендна плата може збільшитись і на що розраховувать. Якщо я правильно зрозуміла з того що говорили на франсизасьйон, то закон про регулювання підвищення оренди не діє на новобудови?
-
Перші 5 років також кейси великих реновацій там окремо йдуть але в цілому набагато краще ніж дикий захід в Україні і не тільки стосовно цін а і відвідування лендлорддом і тд я за 2 роки бачив лендлорда аж двічі один раз він кран ремонтував Іншого приніс новий дорбел і мене це більше ніж влаштовує