Український Монреаль
-
Доброго дня шановні) поясніть мені будь ласка,як це взяти рандеву на екзамен по водінню перший . З серпня якась беліберда з цим. Перший раз я брала в SAAQ CLIK кабінеті , та потім зателефонувала,щоб розуміти,чи я можу українкою здавати. Мені відмінили ,тому що у кабінеті тільки для франкомовних. Потім мені зробили по телефону запит,та запросили 40 долларів ,за якогось перекладача. Я не розумію як зробити щоб прийти и отримати паперовий тест . Десь читала що людина так здавала і не одна. Та не можу знайти як це називається, або де це можливо зробити (((( запити ,яки оформлюють по телефону ( для україномовних ) не працюють,вже робила раз 5 ,ніхто не дзвонить . Тільки кажуть- чекайте ,ми запит зробили .
-
Як і жінка
-
Мені було норм бо я англе здавав
-
А не як отримати апойнтмент в кабінеті
-
Так я про те що людині треба здати українскою на папері
-
Не може українскою наче ж Вони я так розумію хотіли впарити перекладача на русняву за 40 баксів
-
В цілому як я знаю укр листки на теорію (якщо ви про теорію) Вони в деяких центрах. Знаю що наче в Ласалі, і на Енрі Бураса на листках є. Як варіант ви можете прям туди підїхати і поговорити з ними і взяти рандеву ( маленький лайфхак, якщо поїхати кудись в умовний норд або за межі Монреалю і взяти рандеву - можна чекати менше)
-
😂😂
-
Екзамен теорія чи практика?
-
Тьху. Туплю