Український Монреаль
-
Щойно говорила з представником MIFI стосовно пакету документів для подачі на евальюацію диплому. Отже, вона сказала, що можна надсилати оригінали дипломів/ атестатів, а не завірені копії , як вказано у вимогах до зібрання документів, але додати пояснювальний лист, чому не можна отримати завірену копію: через війну нема звʼязку з вузом, у консульстві не надають послугу і тд ( чоловікам актуально наразі) і прохання повернути оригінали назад. Україна знаходиться у списку країн, для яких роблять виключення.
-
Поштою вишлють.
-
Не пускають, але скринька для пошти є перед дверима
-
Скринька в них там була, щоб хоча б Canada Post в одному напрямку оминути.
-
Ну півдороги вде безпечно
-
Нормально працює, я особисто відправляла оригінали раніше в консульство в Оттаву, коли ще вони так завіряли. Нічого не згубилося.
-
Доброго дня. Сьогодні показують фільм « голодомор» можливо хтось може підказати адресу? В українській асоціації
-
Знаю, звичайно, але особисто для мене це вирішення проблеми, бо новини з консульством ще більш невтішні. Тим більше, що до MIFI можна й без пошти доставити, самому довезти у скриньку, а поки вони все зроблять, то пошта перебастує .
-
Пошукайте ближче до Вас: Army surplus або Military surplus магазини. Там можна взяти.
-
А що за «невтішні новини» з консулату?
-
Привіт усім, можливо хтось знаходив нормані сані у Монреалі? Усі моделі з масмаркетів довіри не викликають