Український Монреаль
-
Щось Henckels зносився: www.target.com/p/henckels-solution-12-pc-knife-set-with-block-chef-knife-paring-knife-steak-knife-grey-stainless-steel/-/A-76183806#lnk=sametab
-
Дома - однозначно дерево, ви шо😍
-
Хз шо то
-
Якийсь особливий тип полімеру
-
В нас є різні дошки на роботі, але зазвичай це спеціалізовані пластикові дошки, вони менш зношуються
-
Та, нормальний ніж не обов'язково має коштувати 100500 доларів, для домашніх потреб і за 25 може бути гарний)
-
Це чудово, бо сьогодні новини такі: – Страйк Пошти Канади в результаті паралізував роботу Purolator і UPS. «Жодні вантажі не будуть оброблені або переміщені цими перевізниками протягом 48 годин», — повідомляє служба eShipper. Purolator і UPS зупинили доставку і збір посилок для деяких партнерів, оскільки вони «завалені посилками через страйк Canada Post». www.facebook.com/share/r/19nat5QFfb/?mibextid=UalRPS
-
А на чому ви ріжете? Дерево чи пластик?
-
Саме тому купив один за $25 і нікому не даю його щоб не поранилися. Неймовірна якість!
-
Купіть собі два якісні ножі, шеф ніж за 60-80 доларів і сантоку також за 60-80, і буде вам щастя для дому)
-
мля, вони задрали😡 Я посилки чекаю уже другий тиждень з амазіка
-
Ми типу часто тартари робимо, це суші-бар, і цим великим тесаком херачу по тій дошці - хоть би шо, дерево б давно вийшло з чату) Як мінімум пустили б січки, скалки, це більш небезпечно ніж мікропластик, хоча й не применшую проблему мікропластику, в побуті стараюсь зменшити цей вплив, але відчуття присутнє що це ніби капля в морі)
-
Ну я нє, я вже чекатиму
-
Ніж з набору / ніж який продається за пів ціни від набору - думаю очевидно які ножі будуть якісніше)) точніше ніж)))) Zwilling - гарна фірма, але в них по вигляду вони занадто класичні, мені не зручна така ручка наприклад) Ну типу дивлюсь я на амазоні шо вони пропонують і мені не ок)))) Хоча, ну блін, ніж як ніж, фірма німецька, а що означає "професійний", я не зовсім розумію) Є тип ножів, є якість ножів, є бренди ножів, а категорії професійності я не чув ще😁