Український Монреаль
-
Аа, ясно Душніла
-
Я це поняв
-
Аха
-
К-каламбур на каламбурі))
-
Ахаххаха
-
Я написав українське "Не" А не англійське хе (він)
-
Привіт! Я Діана, таргетолог, я навчаюсь у найкращого спеціаліста в Україні, у Дениса Виноградова. Під наглядом кураторів я створюю результативні рекламні кампанії без зайвих витрат бюджету. Уже успішно просуваю майстра манікюру. ❗️Аналіз твоєї Instagram-сторінки та конкурентів проведу безкоштовно! Пиши мені в особисті, і твій бізнес буде на крок попереду конкурентів! 📩
-
Шановні !!! Дякую Вам що порадили звернутися до SAAQ у Laval . Сьогодні ,без рандеву, здала теоретичний екзамен з першого разу 🙏🙏🙏 українською мовою.
-
Борги-коллектори-заборони в’їзду
-
Всім привіт! Порадьте що буде, якщо я зробив дебетову карту в Scotiabank, і пройшло вже 10 місяців я вже давно в Україні, і рахунок не закритий, і написало на почту що закінчується бесплатний тариф, і з нового року я маю платити 16.50$ що місяця, якщо я не буду платити, то що буде?
-
Знайома дізнавалася, сказали що треба писать довіреність щоб тут в Канаді хтось це зробив, по іншому ніяк
-
Має бути якийсь мейл на reception. Не знаю, як в банку, але зайдіть на сайт відділення (за номером транзиту - 5 цифр), може є контакт: тоді повідомлення отримує працівник, який розподіляє отримані мейли до тих, хто має їх process.
-
Добрий день. Напишіть в банк. Може, маєте контакти того, з ким відкривали його. І попросіть закрити.
-
Схоже Ви не усвідомлюєте серйозність ситуації. Перед відʼїздом Ви мали позакривати рахуни або залишити довіреність знайомій людині на закриття рахунку після повернення податків. Мова не про 16 баксів. Спочатку Вам будуть рахувати борг. Потім почнуть нараховувати пеню на борг. Потім подадуть до суду. У Вас зʼявиться заплямована репутація назавжди. Серед країнами відбувається обмін інформацією, різною і домовленості збільшуються. Ані віз ані довідок про несудимість ані пр ані грінкард в майбутньому не отримаєте. Судячи з Вашого тексту ви не стара людина і рано чи пізно це може вилізти боком. Тож знайдіть можливість зробити довіреність і закрийте рахунок, бажано після повернення податків якщо звісно там буде якась сума і бажано узгодивши з банком форму цієї довіреності. Для всіх хто збирається виїзжати просто робіть онлайн рахуок наприклад Сібса і тоді такий рахунок можна закрити будь-де. Моя донька закривала в Сібс в даунтауні рахунок особисто і від неї вимагали два документи посвідчення особи з фото, одного паспорта їм не вистачило, добре що був міжнародний студентський. Не акумулюйте проблем, все можна вирішити, щасти Вам!