Український Монреаль
-
Вибір надійної компанії для фінансового інвестування вимагає розумного мислення, і Elite Express Trade є найкращою компанією для довгострокових і короткострокових інвестицій. З їхніми інвестиційними програмами ви можете мати друге джерело доходу. І, чесно кажучи, відколи я почав інвестувати в цю компанію, у мене ніколи не було проблем із виведенням грошей. У Elite Express Trading Company ви будете отримувати 3% і набагато більше прибутку кожні 24 години. Elite Express Trade — це безпечне місце для інвестування та 100% надійність. Тож вам нема чого боятися. Їх система автоматична і без затримки платежу. Для отримання додаткової інформації про компанію пишіть мені в приватні повідомлення.
-
Доброго ранку!Порадьте будь ласка нотаріуса.
-
Alexis Omelchuk можна знайти за запитом в фейсбук. Ми до нього зверталися
-
Гороскоп циганки на 18.12: ♈ Овен - ви не токсичні, просто ваша правда звучить як вирок ♉ Телець - новий рік - це коли пишеш список бажань і розумієш, що їх спонсорувати нікому ♊ Близнюки - рахунки за опалення - це подарунок чи як? ♋ Рак - кажуть, що ви занадто прямолінійні, але краще так, ніж тримати в собі ♌ Лев - замість подарунків на новий рік ви б хотіли стабільність, але ігристе теж підійде ♍ Діва - хочеться знайти людину, поруч з якою можна припинити вийобуватися ♎ Терези - вас неможливо вивести з себе, але тільки тому, що ви вже ♏ Скорпіон - хочеться в кінці року рахувати прибутки, а не збитки ♐ Стрілець - ви не тримаєте образи, ви тримаєте список, хто і за що винен ♑ Козеріжка - гріє лише обігрівач і то..., коли є світло ♒ Водолій - хочеться виглядати дорого з мінімумом витрат ♓ Риби - постити пʼяненькі сторіс - це не прокачувати особистий бренд.
-
Трампу треба як і хуйлу відповідати. Поки Трюдо жує соплі, прем'єр Онтаріо Даґ Форд йому відповів в його стилі що вимкнемо світло Детройту і той попустився. Цитата Форда: "We have the energy. They need the energy."