Український Монреаль
-
для навчання на францізасйоні стаді перміт не треба
-
на навчання франце тут ліміти не поширюються
-
www.quebec.ca/en/education/learn-french
-
Ні, не зможете. Я чекала 8 місяців на парт тайм, всі мої друзі приблизно так само, але комусь давали через 2 місяці. Це як лотерея , залежить від району, де живете. Але школи закривають і програму таке враження, що скорочують, тому легше з цим питанням не стане 😅
-
От у сене так де само.
-
Просто я це треш за замовчанням бо в них є курси франсе ще до прибуття в канаду взагалі.
-
Ох дуже субʼєктивно У мене з точністю навпаки
-
Як на мене - випадково взятий франкофон бiльш вiдкритий та дружелюбний нiж випадково взятий англофон
-
📺 ONLINE 📹 Вебінар: Податкові новина на 2025 рік🇨🇦 ⏰ Час у різних часових поясах: 🔹 22 грудня 2024 року 🔹 Час: 21:00 по Києву, 11:00 за Ванкувером, 12:00 за Едмонтоном, 13:00 за Вінніпегом, 14:00 за Торонто, 15:00 за Галіфаксом 🔴 Посилання на вебінар - www.youtube.com/live/CXXZX92Q4SM ⚡️ 📌 Спікер: Елла Авякан — досвідчений бухгалтер, яка поділиться актуальними податковими новинами та порадами. 📌 Ведучий: Роман Скрипнюк — співзасновник проєкту UA CANADA, що допомагає українцям адаптуватися в Канаді. ⁉️ На вебінарі обговоримо: ▪️ Неоподаткований мінімальний дохід та нові tax brackets. ▪️ Зміни у внесках до пенсійного (CPP) та соціального страхування (EI). ▪️ Податкові кредити та способи зменшення податку. ▪️ Збільшення бенефітів, таких як Canada Child Benefit. 🌟 Не пропустіть! Дізнайтеся, як податкові зміни у 2025 році вплинуть на ваш бюджет!
-
Теоретично так, ви можете Але вам потрібна адреса в Монреалі, щоб вказати її Бо вас направлять до умовно найближчої школи Але врахуйте, що може так бути, що вам можуть швидко зарахувати або ні Бо я наприклад в тому році чекала 1 місяць всього, в той час коли мої знайомі чекали довше. Вам приходить лист, що ваше заняття починається тоді і тоді. І це може статися і за 2 дня до початку. Якщо вас не буде, то все, будете чекати знову. Чекати вони довго не будуть. Так що враховуйте це.