Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 30.12: ♈ Овен - якщо не можете з кимось знайти спільну мову, то насолоджуйтеся іншими видами комунікації ♉ Телець - якщо на вас чекають нові задачі, то нехай ще почекають ♊ Близнюки - найкращий подарунок - це «давай цього року без подарунків» ♋ Рак - ви нікого не засуджуєте, просто вам реально видніше ♌ Лев - хочеться піти на канікули, але вас ніхто не відпускає ♍ Діва - ви не драматичні, просто у вас режисерська версія життя ♎ Терези - вибачте, але ваша маніакальна фаза починається після 14.00 (в кращому випадку) ♏ Скорпіон - з деякими людьми краще залишитися на етапі флірту ♐ Стрілець - ви не осуджуєте людей, ви просто формуєте топ-10 дивних рішень ♑ Козеріжка - ви довіряєте своїм друзям, але краще підготувати вішлист ♒ Водолій - якщо вам здається, що вас все дістало, то вам не здається ♓ Риби - якщо у вашому житті є порядок, то він точно не на робочому столі.
-
Боже, циганка шось щодня видумує на Терези. 😳 Ми - пухнасті білі зайчики.
-
Тому ранок починається не з кави
-
Напав на інсту, записав відос як скролю і після кількох секунд просто удаляю інстаграм Скачав аби запостити це, у тому ж фейсбук і інста, залив, написав шо надаю перевагу реальному життю, і заново удалив, на найближчі 3 місяці, зі словами bye bye😅
-
😂😂😂
-
А вот і нє, я щас і уже нападаю
-
Поки я мислю - я існую Рене Декарт
-
2 стакани теплої води і набагато краще йду в туалет
-
Кинув курити півтори місяці тому, намагаюсь пити 1 чашку кави у 3 дні
-
Французький сніданок ccc
-
Ми все бачили 😉
-
Хахаха
-
А я в результаті винен😆😆
-
Саме головне сам(а) перша написав(ла) за це😂
-
Якщо цікаво буде наукове пояснення
-
Навіщо? Життя заключається у цигарці та каві зранку і посрати? Посрати можна і без цигарки і кави😅
-
Ми в XXI сторіччі, не в XIX
-
Ну так, я купляю лампочки і матеріали)
-
А я не витрачаю гроші на подарунки, я їх сам створюю