Український Монреаль
-
Дай, Боже, щоб здоровий глузд вернувся. Бо подуріли вже з тими гендерами.
-
Обіграйте це як секрет про який маєте знати лишень ви та ваша дитина)
-
Світ перемінливий Зараз віє міцним радикальним консерватизмом від найближчого майбутнього
-
Це все так. Тільки дитина потім може це в школі сказати. І у Вікторії будуть проблеми.
-
Ще рік тому у Америці процвітало це все, прийшов Трамп і тепер це зміниться. Суспільство вирішує повістку, але з запізненням.
-
Нема сталого нічого
-
Бо світ перемінливий
-
У цьому ваша місія як батьків і має бути, надати та пояснити за базові цінності, і не будувати табуйованих тем між вами А ще ви так же можете пояснити дитині що є "великі дядьки" які лобіюють певні теми, от тому так говорять
-
Маю питання до тих хто писав щось про ґендери і тд. Ви знали куди летите, і тепер щось вам не подобається. То чому просто не сприйняти що світ такий? Те що в Україні для вас було дивно і страшно, не означає що воно таким є, а все через те що це заборонялось і все!
-
Уточнення: якщо не помиляюсь (я не чула, що він говорив), мова йде про 2 статі. Як було і має бути. А, власне, гендер - то придумка вокнутих.
-
Я в курсі. А ліваки просувають свою повісточку. І насправді - це страшно. Бо дитина не знає, хто вона. Їй кажуть, що вона може бути будь-ким, ким вона себе відчуває. Таких пацієнтів у психологів вистачає.
-
Я ж написав
-
Ми вище це обговорювали уже😂
-
Як це яким, будь яким Він забороняє гендерам ділитись на гендери😂
-
Так у 2015му. І за ці роки країну стало не впізнати.