Український Монреаль
-
Я навіть не знаю хто порадив бота додати
-
Народ, привіт! А хтось працює за контрактом на компанію за межами Канади? Можете підказати як це формально оформлюється?
-
Якби в мене були подробиці, я б не питав) Я хочу зрозуміти чи можно знаходячись у Канаді по CUAET працювати на іноземну компанію і як це коректно робити з точки зору податків, реєстрацій та звітування.
-
Від 1 до 12 місяців
-
Ви одразу пишіть які саме. Фул чи парт,онлайн чи очні.
-
Ахахаха давно так не сміявся Удачі відгрібати від cra яка міняється податковою інфою зі штатами
-
Згоден. Не знаю як тут в Канаді, але в штатах IRS тебе знаходить навіть швидше ніж FBI, з ним жартувати не можна
-
Оце ж мене і цікавить, бо більше 30
-
Залежить від типу доходу, якщо більше $30тис на рік, то може знадобитися отримати податковий номер
-
Self emploi або контракт на юр особу
-
Варіант 1, якщо з вашої зарплати платяться податки в США - тут в декларації вказуєте сума доходу, як іноземний доход, та суму сплаченого податку. Варіант 2, якщо податки не сплачувались в США - в канадській декларації заповнюєте суму отриманого доходу, як самозайнята особа.
-
Тобто жодних аналогів ФОПа чи окремих "бізнес банківських аккаунтів" немає? Якщо платити податки по закону, то жодних додаткових дій?😳
-
І отримує дуальні проблеми з податковим резидентством і відгрібає від канади котра(справедливо) хоче отримати такси