Український Монреаль
-
Тобто була запрошена на навчання , без стипендії.
-
SQ написали звертатися в Міфі, Міфі нічого не відповідає, ні причин ні чого.В особистому кабінеті останні що я бачу- це запрошення в школу на курс1-2 рівень (який дитина вже пройшла і здала іспити) і внизу нулі, там де мусить бути сума ,,транспортні витрати,,як стипендія
-
Школа відсилає в Міфі - вже не раз.Що вона навчається, ходить, періоди всі навчальні... А від них немає відповіді.Навіть директору школи..
-
Так будемо дзвонити.
-
Я почула сьогодні інформацію, що , ніби то в правилах Міфі є таке: тільки двічі можна повторно пройти один і той же рівень, якщо, якщо підеш втретє - то перестають платити.Це почула від української консультанки.Чи хтось чув таку інформацію?
-
О, тоді я не розумію.... Дитина моя повторила самий перший рівень 3 рази, тим паче коли закінчився 2 повтор- іспити склала добре, але за порадою вчителя всі українки залишилися ще раз, сказали можна, бо наступні рівні будуть складні, треба добре закріпити знання.Ми й залишилися.Невже це могло бути причиною зняття стипендії....?
-
В це вже й не віриться, але я це так теж не залишу.
-
Директор сама відсилає данні, що дитина є, що вона вчиться в них,..... А вони їй нічого не відповідають, ми раз за разом бігаємо до директора в кабінет
-
Дивно , але навіть в особистому кабінеті не приходило запрошення на наступний курс3-4рівня, а дитина тим часом як навчалася так і навчається, в школі про ситуацію нічого не знають чому так
-
Так і нам в школі сказали, що скільки не залишайтеся на повторне - як виплатять 1900 годин вивчення - тоді тільки знімуть виплату.
-
Дякую, взаємно, удачі 🙏
-
Дякую за підтримку 🫶
-
Добрий день.Скажiть будь ласка ,хто останнiм часом приїхав по вiзi cuate?Якi умови зараз ?