Український Монреаль
-
Ну і клеймити чи перенести то теж питання
-
Мій син отримав 920$ повну суму і всі мої одногрупники теж отримали повну суму. Можливо це залежить від самої школи але моя сестра яка навчається в іншій школі( не в моїй ) теж отримала повну суму. Можливо вам потім доплатять решту суми, як це було в мого одногрупника.
-
Не має взагалі. Ніхто кого я знав не отримував повну. І якщо почитати умови міфі то не оплачується
-
На ютубі були десь відоси як раз
-
То у нас різні вимоги та преференції по софту. Ніколи не юзав ufile, та й навряд чи його б рекомендував, бо ніхто зі знайомих бухгалтерів їм не користувався. Хоча цікаво було б вибрати якогось піддослідного та прогнати його декларацію через усі основні програми)
-
Додам що я юзаю саме онлайн
-
Привіт, шукаю няню з досвідом, напишіть мені в дм
-
Він все рахує. Але щоб максимізувати він дає інколи поради. А там вже сам обираєш хочеш чи ні
-
За узгодженням адміністрації ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ Щодо колективного листа від учасників програми по воззʼєднанню родин! Дорогі учасники нашої гілки. У світлі останніх новин ми звертаємося до головних заявників та залежних членів сімей (віком від 18 років), які подали заявки на PR за програмою возз’єднання родин, із проханням долучитися до ініціативи та підписати лист до Депутата парламенту Канади Христі Фріланд та депутатів її партії.За посиланням ви можете ознайомитися з коротким змістом листа та підтримати його своїм підписом. Просимо також запросити канадських родичів, за якими ви подавалися, долучитися до цієї ініціативи. Підписи збираємо до 8:00 2025-01-20 Усі підписи є анонімними та недоступними для перегляду іншими учасниками. Щиро вдячні за вашу підтримку! forms.gle/SY9QpCw2ZomYLHKg6
-
Зараз як раз йде боротьба за виборців і самий час ⏱️ теж писати. А потім у березні можемо повторити