Український Монреаль
-
Всім привіт. 10 грудня буду в Монреалі. Підкажіть чи хтось може поділитися перевіреними контактами, щоб знайти постійне житло, або хоча б на 2-3 тижні, щоб мати змогу перезавантажитися та на місці обирати. Заздалегідь вдячна за допомогу та поради. Робота є, контракт з 01.01.23
-
Шалом. Водійське посвідчення України?
-
Діти статі не мають? Бо що добре для хлопчика, не дуже тішить дівчинку. І навпаки
-
Шановні земляки! Через тиждень плануємо летіти в Монреаль, для нас знайшли приймаючу родину в якій двоє діток 10 і 12 років. Порадьте, що можна привезти для них з України, як сувенір. Якщо комусь щось потрібно маленьке і легке, теж зможу привезти.
-
Антибіотики мають вплив тільки на бактерії Та й написала я особисто не вам і без докору Написано ж "риторичне"
-
Та й дійсно, але коли три дні температура біля 40 у трирічної дитини?
-
Тільки навіщо при вірусній інфекції антибіотики Але це так риторичне запитання як медика)
-
Дякую. Ще може напишу, як швидко вилікували..
-
Відправте також і мені!
-
Весь час з виходу з дому та поверненням 9 годин 30 хвилин.
-
Тільки-но приїхали додому. З емердженсі поїхали о 2 ночі. Там зробили тест на ковід, дали антибіотик та прописали антибіотик на 10 днів двічі на день. На другий день курсу антибіотика, температура повинна нормалізуватися. Діагноз - вірусна інфекція, з отитом як ускладненням.
-
-
Не буде. Максимум скажуть адресу госпіталю де менша черга.