Український Монреаль
-
Привіт! Десь в чаті бачила, хтось уже питав, але не можу знайти. Ситуація: збираюся зняти квартиру. Знайшла ту яка подобається, відвідала - все ок, а зараз лендлорд просить надіслати заповнений бланк з інформацією по мені (тут все ок) + 55$. Це нормально? А якщо після перевірки інфи їм щось не сподобається і мені в оренді відмовлять, то виходить я просто віддала комусь гроші?
-
Ніколи не вмикайте навігатор щоб потрапити на цвинтар. Дивно коли вам голос каже що ви прибули на місце призначення.
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка як пройти етап с водійськими правами.Як їх тут підтвердити,куди краще йти і скільки часу це займає? Ще одне питання. Я можу купити машину з правами які не підтвердив?Як я зрозумів,я можу їздити зі своїми правами лише 3 місяці.Так от,вони в цьому місяці закінчуються,що робити? Дякую ✡️✡️✡️
-
До 10 років, в 10 вже самим потрібно платить Dentists and denturists participating in the public plan render certain covered services. Children under age 10 and recipients of last-resort financial assistance may receive several services at no cost. To receive these covered services, you have to present your valid Health Insurance Card and, if applicable, your valid claim slip (carnet de réclamation) This link will open in a new window..
-
Підкажіть будь ласка 10 років включно чи до 10?
-
Вітаємо
-
Всім іншим бажаючим: буде тісно. Вже по аварійному кодексу максимальна кількість людей
-
Написав
-
Залишилось 7 місць