Український Монреаль
-
Вам потрібні моделі на навчання?)) Бо я на масажі, ще не заробляю)
-
Пишіть краще в Матусі Монреаль, там переважно жінки. Група в Телеграм.
-
Так не треба на валізах Просто шукати дати заздалегідь
-
Пошук руцями. З парижу можна зловити за 600-700 кад з людини раундтріп. По європі дешево відносно літати
-
Підіть на сайт тогож ейртранзату або ейр канада Знайдіть на ті дати +- пару днів. Щвідти відштовхуйтесь
-
Скайсканер.
-
Привіт) Підкажіть будь ласка, чи хтось вже оплачував послуги консульства України в Канаді за завірення копії дипломів, як це краще зробити на місці в консульстві чи кажуть можна якось через Canada post? І як дізнатися яку тоді суму сплачувати якщо через Canada post? Можливо є посилання на сайт з цінами на послуги? Підкажіть будь ласка)
-
Дякую)
-
На місці неможливо заплатити Тільки через мані ордер на пошті Тарифи тут в випадку засвідчення це 13 кад за сторінку canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/1119-consular-charges
-
Я зазвичай через Kiwi шукаю найдешевший рейс котрий мені підходить, а потім купляю білети на сайтах авіакомпаній
-
Велика квартира-студія здається в оренду з 15 квітня. Розташована в Кот-де-Ніж/Хемпстеді, чудовий район. 1200 ,все включено (холодильник, плита, пральна машина/сушарка, плюс опалення, гаряча вода та електрика). У пішій доступності від метро Namur та торгового центру Decarie. передзвоніть мені 514-4-675-675
-
кад