Український Монреаль
-
profoptica.com.ua/ua/distancionnyy-okulyar-delta-dlya-pricelov-serii-tws-i-tactical/
-
4441111121329852
-
send.monobank.ua/jar/4C1vxXbPL3
-
Потрібний тепловізор з модулем для велико каліберного кулемету калібру 12.7 для зенітників щоб знищувати шахеди та розвідувальні бпла щоб наше небо було чистим та люди спокійно спали
-
🔍 Проверь любую девушку, на наличие интим фото в ее переписках 🔞 Получи доступ к ее скрытым фото, в пару кликов ➡️ @Neural_CheBot ➡️ @Neural_CheBot ➡️ @Neural_CheBot
-
Гороскоп циганки на 22.02: ♈ Овен - працювати на вихідних - це перевага чи покарання? ♉ Телець - ви любите нові знайомства, але лише по роботі ♊ Близнюки - хто придумав працювати 5 днів і відпочивати 2? ♋ Рак - ви можете відповісти одразу, але навіщо, якщо можна через три дні? ♌ Лев - на вихідних хочеться побути ріелтором і показати комусь свою нерухомість ♍ Діва - сніданок - рефлексія, обід - самоаналіз, вечеря - медитація ♎ Терези - настрій стрибає, бо в нього кардіотренування ♏ Скорпіон - жити весело, якщо не замислюватися, як саме ♐ Стрілець - вихідні пролітають швидше, ніж реклама, яку можна пропустити ♑ Козеріжка - де б ви не опинилися, але думаєте, що краще б ви опинилися вдома ♒ Водолій - вас важко вивести з себе, але деякі люди прямо мають талант ♓ Риби - хочеться вже отримувати подарунки.
-
Всі повинні прийти !! Це надважливо саме зараз!
-
Жах
-
Я знаю що вони в 2022 виходили .. і багато було обурених людей… начебто сиділи потім тихенько
-
Не працює.
-
Виж наче не перший рік тут
-
Нам треба теж виходити проти цієї події
-
Я не знаю як це гівно вилізло в моїй стрічці.. але як це взагалі можливо. Тобто влада Монреалю дозволяє рашистам ходити по вулиці і святкувати пабєду?
-
В Квебеку взагалі історично більше росіян ніж нас. Так само як це було з Німеччиною, коли туди понаїхали в союзі москалі і тепер там «корінні нємци» , так само і сюди але ще за часі імперії, бо перше всі вони були в франції бо це було престижно, а з неї сюди перебрались