Український Монреаль
-
Я ж кажу, Трамп нічого не хотів підписувати. Йому потрібно мир, одразу. Він орієнтований зараз на рашку, послабити її союз з Китаєм. Йому потрібно показати виборцям, що я хотів припинити війну і не зміг, бо Зеленський не договірний, і Трампу накласти на Україну. Ніякого примир'я не існує ніде. Йдуть перемови про "припинення вогню" і рашка всю ніч напередодні б'є Київ, Одесу. Навіть, теоритично ніяких сценаріїв не існує. Хоча Трамп може уявляти щось.
-
Угода яку вчора хотіли підписати - це угода про метали. Вона була запропонована самим Зеленським. Про мир в тій угоді нічого не було, і не повинно було б бути. Вчора під час розмови якщо ви слухали, Трамп казав Зеленському - Що хлопче, ти заграєш з 3 світовою. Не треба так. І оскільки як результат - Українська делегація була вигнана з Білого Дому, і те що сьогодні і вчора Трамп казав після -
-
Стає ясно - він спілкуватися з Україною більше не буде. Тому я вище і пишу, що ми стали на шлях розділу Кореї. Коли Корею поділили інші країни. Хоча Тодішній президент був проти. В аналогію, Зеленський проти, українці проти - Але Трамп і росія будуть все одно ділити Україну.
-
Він не збирався спілкуватись.
-
і про Афганістан. Ця угода нікого ні до чого не забовязувала, її можна оскаржити і по-друге - знайди інвестора, який вкладе в шахту в воюючій країні. Спасіба, нєт.
-
Дайте мені будь ласка реальні інструменти як ті двоє будуть ділити?
-
І, що він, що Венс два чеканько.
-
Та США ж її хотіли в обмін на військову допомогу. Та насправді, ця угода нікому не потрібна. Бо сторони мають різні очікування від неї. За версією Трампа - Україна повинна здатися. Трамп не хоче допомагати Україні, це просто привід. Ось, дивіться який Зеленський потворний, недоговірний, не в костюмі - оберіть будь що. Все.
-
Знаєте з ким зустрічався Зеленський у Ірландії перед Вашингтоном?
-
Ну ви ж мали б розуміти у свою чергу, що Зеленський проявив таку жорсткість не виключно через піздьож тих двох, а опираючись на щось інше, чи не так? І чому там був Венс вообще? Його по протоколу на цій конференції не мало бути. Разом і батька легше бити, це була спланована акція, щоб виставити Зеленського типу у дурному світлі, якщо б не була ця причина - то найшли б іншу, так Трамп прихильний до росії, очевидні речі, і саме тому йому потрібні були аргументи медійні, щоб показати що "Україна не договороспособна"
-
Дональд Трамп уперше заговорив про українські рідкісноземельні метали на початку лютого - президент США зажадав від України розплатитися ними за надану від початку війни допомогу, яку він оцінив в 500 мільярдів доларів. Насправді ж на кінець минулого року США надали Україні допомогу менш ніж на 120 мільярдів доларів, випливає з підрахунків Кільського інституту світової економіки. www.dw.com/uk/ugoda-ssa-ta-ukraini-partnerstvo-ci-primus/a-71785763
-
Але чи міг Зеленський прогнутись? Міг. Чи було б це добре? - хз Чи дало б нам шось ця домовленість? Вообще хз, бо виглядає як черговий меморандум про наміри і кидалово, "дайте нам метали а ми тобі слово трампа шо путін гуд пацан"
-
Тому я згідний - зараз все залежить від Європи
-
Тай Європа в процесі роздуплення, якщо навіть вони б просто заповнили наш український ВПК на решту 70% - це вже могло б стати певним геймченжером (зараз наші спроможності заповнені лише на 30% через нестачу коштів)
-
Це буквально у нього була пересадка у Ірландії, перед Америкою, і там була офіційна зустріч із прем'єр-міністром Ірландії, але була і приватна зустріч невідомо з ким, тому я також не знаю з ким, але очевидно що це була консультація, можливо це був Стармер, можливо хтось інший із Європи, з часом дізнаємося, а в курсі що Європа зробила свою заяву (пропозицію) стосовно рідкоземельних? Тому ця гра може бути в рази глибша, а не просто "трамп абіділся"
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка до чого готуватися: 20 березня на 9:00 в мене слот в Оттаві на подачу нового закордонного паспорта, але ще 2 підтвердження перед поїздкою. Цікавить до чого готуватися на місці, що потрібно мати з собою і як взагалі проходить процес Заздалегідь велике дякую 🇺🇦
-
Уже раз дали, ядерку, уже 2 рази домовлялися із путіном, уже вірили Америці Мої висновки позитивні, хоча ця ескалація звісно що погіршить ситуацію на фронті зараз, але багато інших але
-
Саме на конференції
-
Не бачив його у відео і щоб він шось говорив