Український Монреаль
-
Ділюся для християн двома місцями, де були. Кому поспілкуватися, показати інтеграцію для імміграції, також гарний варіант. 1. Славянская церков по СБ 10.00 до 13:00 6897 Somerled Ave, Montreal, Quebec H4V 1V2 Розмовляють російською, наші, хто україномовні – українською. Тут 50 на 50 молдавані і українці. Сюди приходять франко- і англомовні пастори, можна практикувати мову з носіями. Також організували хор, можна поспівати. 2. Elet Ecrit по СБ з 9:30–12:00 Чисто франкомовна, перекладу на англ немає. Точно попракьикуєте французьку. Для дітей в першій половині окремі заняття. Також сподобалося: хороша французька, можна поспівати на френч з усіма (для практики), напроти відкрита частина парка
-
Ділюся для християн двома місцями, де були. Кому поспілкуватися, показати інтеграцію для і мміграції, також гарний варіант. 1. Славянская церков по СБ 10.00 до 13:00 6897 Somerled Ave, Montreal, Quebec H4V 1V2 Розмовляють російською, наші, хто україномовні – українською. Тут 50 на 50 молдавані і українці. Сюди приходять франко- і англомовні пастори, можна практикувати мову з носіями. Також організували хор, можна поспівати. 2. Elet Ecrit по СБ з 9:30–12:00 Чисто франкомовна, перекладу на англ немає. Точно попракьикуєте французьку. Для дітей в першій половині окремі заняття. Також сподобалося: хороша французька, можна поспівати на френч з усіма (для практики), напроти відкрита частина парка
-
Привіт. Можливо хтось може поділитись досвідом чи варто брати медичне страхування від роботодавця якщо є Рамкю якщо невелика зарплата. Основне що мені зараз треба це декілька походів до дантиста, а дантист входить тільки в модулі починаючи від третього, це десь 300 доларів щомісячно із зарплати. Як я зрозуміла що імпланти страхування навіть відсотково не покриває
-
300 на місяць то щось дуже дорого.
-
Таке треба рахувати персонально і детально, дивлячись на max limit цієї страховки, відсоток покриття і вартість. І не забуваємо, що через медичні витрати можна повернути до 35% вартості послуг
-
У мене на 3. Покриття 1000к на рік, 80%. З пейсліпа беруть 82.
-
Через це і запитую щоб орієнтуватись... В мене на роботі майже всі місцеві тож у них інше життя і фінансова ситуація. Але і одна місцева каже що вона не бере бо це для неї дорого. Можливо для різних організацій різні умови
-
Туплю😂погода
-
Щось якись надуриловом пахне. У мене одразу казали скіки буде
-
У мене в таблиці нема суми покриття саме на стоматолога чомусь, на масажі теж 500. Справа в тому що директриса не може сказать яка буде щомісячна сума зніматись. Я повинна вибрать модуль і потім тільки ознайомитись з результатом коли він прийде. Колега яка бере модуль 4 казала що за похід до стоматолога не платить нічого. Але суму покриття треба дізнаватись.
-
Я правда півщелепи перепломбував😂