Український Монреаль
-
У мене чоловік, наприклад, з Алжиру, розмовляє французькою, арабською, берберською та російською мовами, бо чомусь в Україні вчив російську мову - це не його проблема, а проблем нашої країни. Так ось ми познайомилися в Україні, але наша спільна мова між один одним - російська :). Тому в мене багато російської мови щодня ).
-
Та все ок. Тільки хибна у нас статистика
-
Welcome to Canada ❄
-
Тому що це комп'ютер :) І я пишу інструкції для своїх співробітників ) а вони з Казахстану і Вірменії, і Азербаджана, і України ) Тому спільна мова на роботі російська :). Але я думаю це не особливо має когось хвилювати )
-
Чому твій тел російською
-
Доброго дня. Нещодавно приїхали, підскажіть будь ласка, де оформити медичне страхування? Буду вдячна за відповідь .
-
Доброго дня! Начиталася про зиму яка погода і слизько і дощ і сніг і морози страшні. Чесно кажучи дуже тепер переживаю за взуття яке потрібно тут носити. Ск пар треба.чи це на дуже великі морози треба угги . А на дощову зі снігом щось інше.будь ласка дайте рекомендації яку краще купити і скільки. Якщо можливо той фото. Будь ласка підскажіть
-
100% Чесно тут і літом деколи йдеш і нема людей на вулиці, не те що зима)
-
Коли написав кацапською в цьому чаті
-
Шановний, ти там щось сплутав чи шо?