Український Монреаль
-
Мені здається що ви переплутали з містечком Mercier тому що Mercier-Est на острові attn: @elenasynko
-
Забирають на детальний огляд, дістають все що заборонено, викидають, кладуть документ же написано хто же коли та чому щось дістав.
-
Це може через те, що кредитка. Рбс дебіт миттєво зайшли гроші
-
У них навіть гроші повільно заходять 🤣
-
Це чудово. Ви туди напевно самі записались? Пішли в школу і вас взяли, я не помиляюсь? Але на жаль, для того щоб отримувати стипендію - вас на курси повинно розподілити міфі. Тому немає інакшого шляху як і у всіх. Подавати онлайн заявку, відправляти копію ворк перміту і чекати щоб міфі вас розподілило на курси и призначило стипендію. Гарна новина. - Міфі вам скоріш за все призначить не ту школу куди ви ходите. Але ви зможете зробити трансфер в свою. Погана - за той час що ви ходите без розподілення міфі - вам скоріш за все не заплатять.((
-
Ооо! Поповнила у п’ятницю, тільки сьогодні зранку гроші зашли 🤦🏽♀️
-
Всім привіт, якщо поповнив кредитку налічними через банкомат в неділю (CIBC), сьогодні вівторок грошей не має. Скільки це може зайняти часу?
-
♈️ Овен 8 листопада. ✨ Почни вірити в краще, ти відразу помітиш зміни. ♉️ Телець 8 листопада. ✨ Все в твоїх руках, починай діяти. ♊️ Близнюки 8 листопада. ✨ Треба б весело провести деньок. ♋️ Рак 8 листопада. ✨ Ти сам себе загнав у кут, вибирайся тепер як хочеш. ♌️ Лев 8 листопада. ✨ Досить боятися, у страху очі великі. ♍️ Діва 8 листопада. ✨ Ну ось навіщо ти виліз з ліжечка? Чим тобі там не подобалося? ♎️ Терези 8 листопада. ✨ Це твій день, не просиджуй його вдома. ♏️ Скорпіон 8 листопада. ✨ Любові буде повні штани, чекай. ♐️ Стрілець 8 листопада. ✨ Сьогодні тебе буде дратувати абсолютно все. ♑️ Козеріг 8 листопада. ✨ Ти вже сам у всьому заплутався, візьми перерву. ♒️ Водолій 8 листопада. ✨ Сьогодні ти зможеш знайти спільну мову з ким завгодно. ♓️ Риби 8 листопада. ✨ ТИ ПОЧИНАЄШ БОЖЕВОЛІТИ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
ФуТ - це ступня, фуД - це їжа. Якщо Вам таки потрібен банк їжі, а не банк ступень, то у всіх різні графіки, знаю по вівторках за 7 cad працює цей з 14 до 17: Centre Communautaire Restauration Vertical (Banque Alimentaire/Food Bank), 3767 Rue Berri, Montreal, Quebec H2L 4G7, Канада