Український Монреаль
-
1. Ти не була в Новій Скошії і не бачила який там треш. Бізнеси серед тижня закриваються на Лонг вікенд, ніде нема людей фізично, щоб працювати. Вже біля року бракує 1 мільйони робочої сили. Просто більшою зарплатою ти переведеш робочого з одного бізнесу в інший, але не клонуєш його. Того таки є проблема: 1 мільйон людей, які можуть працювати, знають мову і т. д.
-
Конкорувати треба бути з ними
-
Хз. Вона тільки 10 років тут
-
travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2024-Instructions-Translations/DV-2024%20Instructions_Ukrainian.pdf
-
Сюди приïзжають купа iндусiв, якi живуть по 10-15 у будинку i ïм взагалi пофiг 18 або 12 cad на годину
-
dvprogram.state.gov/
-
(Приклад Монреалю)
-
А оці спроби завезти купу іммігрантів це щоб далі можна було платити по 15 доларів поки житло із 700 на місяць стає 1500.
-
В нас немає проблеми нестачі робочої сили, у нас є проблема гідної оплати цієї роботи.
-
Просто для іміграції українців їм вже нічого не треба буде робити в 2025-му. Половина людей вже буде з мовою і з роботою, якщо не 80-90% Вони тупо собі медальку начиплять що вони такі звиздаті працівники проблему нестачи робочої сили вирішили за рахунок України
-
Мені здається що народ даремно цьому радіє. Ви вже тут, у вас вже є відповідні документи, тільки тепер уявіть що за роботу, сервіси та житло ще більше конкурувати доведеться.
-
Там нам взагалi багато що треба мiнять в Украïнi, починаючи з калаборантiв у верховнiй рaдi
-
Тут тре розуміти, що план на той рік 430тис. Тому 500 тис - то не сильно більше. Всі ж інші програми іміграції працюють. Конкуренція по федеральній Експрес Ентрі давно ше не була така дика. Тому, як я все кажу, розслаблятися не можна, халяви не буде. Тре розбиратися з іміграційними програмами і тягнутися до тих вимог, шоб пройти
-
Від Юлі Меда Є два варіанти роботи. Один в магазині Equiper, без знання мови, інший на завод, розливати воду.(там дають машину добиратись, проживання і харчування, наскільки я зрозуміла).зарплата висока. Поговоріть зі Світланою це її телефон, вона все пояснить. Скажіть що від Юлі. +14383642975 Також магазин Dollarama, що в Лавалі, треба чоловіка на ранішню зміну. 4389898819. Це інформація про роботу для новоприбулих. Може кому треба. Можна зробити пост
-
Бо що б тут не казали, тут пенсіонерам набагато комфортніше ніж у нас.
-
Я думаю вам про те і кажуть, що треба радіти що місцевий дідок сидить п’є слабоалкогольний напій та курить легалізовану і не шкідливу у порівнянні із цигарками травку, а не чекає поки прийде руський мир, згадує за що воювали діди чи радіє що комуналка виросла усього на 300 гривень, а не більше.